Најновије

Сарадња Шапца и ЕБРД

У Шапцу је јуче боравио директор Европске банке за обнову и развој (ЕБРД) за Србију Данијел Берг, и том приликом са градоначелником Шапца Небојшом Зеленовићем разговарао о пројектима изградње аутопута, луке, топлане на биомасу, развоју Сава парка, потенцијалима индустријске зоне и пољопривреде у шабачком крају. Берг је после састанка похвалио озбиљност домаћина у начину презентације пројеката.

Делегација ЕБДР у Шапцу (Фото: Правда)

- Импресиониран сам припремљеношћу за састанак градоначелника и његовог тима. У прошлости смо са руководством града разговарали о јавном паркингу и даљинском грејању, а данас смо разрадили актуелне пројекте и теме које могу бити корисне за грађане Шапца. Поред тога, за нас је посебно занимљива тема индустријске зоне. Ангажовани смо на овом пољу и разговараћемо са заинтересованим инвеститорима, јер ЕБРД, поред финансирања градова, може финансирати привредне партнере, истакао је Данијел Берг. Имајући у виду добру сарадњу у претходном периоду, градоначелник Зеленовић очекује наставак послова.
- Верујем да ће Шабац бити модеран град где грађани добијају најквалитетнију услугу по најнижој цени. Документи и пројекти које Шабац има стварају услове за развој града. Отварамо могућности за све теме у којима ЕБРД може да буде квалитетан партнер Шапца, навео је градоначелник Небојша Зеленовић. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА