Најновије

Радуловић тражи да се распишу нови избори ако има сукоба између председника и мандатара

БЕОГРАД- Председник покрета "Доста је било" Саша Радуловић оценио је да мандатар за састав нове владе Александар Вучић одуговлачи са формирањем нове Владе јер се боји озбиљне опозиције у парламенту и дискусије.
"Што дубље уђемо у лето то је мања вероватноћа да ће грађани гледати скупштинске преносе. Ако притом почне Олимпијада, онда су шансе за то још мање, па ако Вучић још продужи читање експозеа на пет сати и то оде дубоко у ноћ, онда је број људи који ће гледати те расправе занемарљив", изјавио је Радуловић за Блиц.
Он је рекао да не верује да ће нова Влада Србије испунити мандат од четири године и оценио да би после председничких и београдских избора могли да буду расписани нови парламентарни избори.
Радуловић је оценио да ће председнички и локални избори у Београду значајно променити математику и да ће Српска напредна странка изгубити наредне изборе у Београду.
"Могуће да ћемо после тога имати парламентарне изборе. Имамо конфликт у СНС између мандатара и председника државе", рекао је Радуловић.
Он је казао да неће бити кандидат за председника Србије и да покрет разматра ко требало да буде кандидат за ту функцију.
Радуловић је оценио да је могуће да се мандатар за састав нове Владе Србије Александар Вучић кандидује на предстојећим председничким изборима.
"Свестан је да губитак председничких избора значи крај његове власти, па ако не нађе новог кандидата сигурно ће размишљати у то правцу. Шта год да се деси ови избори су били почетак краја Вучића и СНС", рекао је Радуловић. Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА