Најновије

Вулин: Велики притисци на Вучића, сигуран сам да ће издржžати

Лидер Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је данас да постоје притисци на мандатара Александра Вучића у погледу формирања владе и да је сигуран да ће мандатар издржати притиске и да ће водити Владу Србије, као што су и грађани тражили на изборима.

Вулин (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Вулин је за РТС рекао да је Вучић озбиљан политичар и да то што је изнео дилеме пред јавности значи да су притисци на њега, на Владу Србије и на Србију заиста велики и да сигурно долазе од моћних земаља и људи.
''Александар Вучић није баш човек који попушта пред притисцима'', рекао је Вулин и нагласио да је за његову странку прихватљива влада коју ће водити Вучић и да влада коју евентуално не би водио Вучић није влада која ће имати подршку те странке унапред и није влада коју су грађани на изборима тражили.
Вулин напомиње и да су притисци на Вучића без сумње велики, да велике земље имају своје захтеве и желе да знају на који начин ће они бити испуњени, али да ''ово није та Србија, која уђе са руском резолуцијом у СБ и изађе са европском, нити је ово Србија која обећа Европљанима нешто и не испуни''.
''Ово је Србија која води рачуна о својим интересима и сигуран сам да ће премијер издржати притиске и да ће водити Владу Србије, као што су и грађани тражили'', рекао је Вулин и додао да на одлагање владе утичу и дешавања у свету, будући да имамо потпуно измењену геополитичку мапу света.
Србија, према његовим речима, мора да прилагоди своје одговоре тим десавањима, али не тако да испуњава било чије диктате, већ да прилагоди себе околностима и времену у коме се налази.
Вулин је истакао да су избори били јасни, да је на њима постављено питање за или против Вучића, да су грађани јасно рекли шта о томе мисле и да он сматра да се воља грађана мора поштовати. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА