Најновије

Меланија Трамп с одушевљењем ишчекује ципеле из Бањалуке!

Потенцијална прва дама Америке, Меланија Трамп, одушевљена је што ће на поклон добити два пара ципела од бањалучке фирме „Бема“.

Меланија Трамп (Фото: Јутјуб)

Директор „Беме“, Маринко Умичевић, каже да им се супруга Доналда Трампа јавила путем фејсбука и да јој много значи знак пажње и речи подршке, које су јој упућене из Бањалуке.
Два пара потпетица, беле и златне, лепој Меланији свечано ће из „Беме“ послати за десет дана.
- Послали смо јој поруку на ћирилици, латиници и енглеском језику да је обавестимо о свему и питамо за број ципела који носи, а она нам је поручила да је одушевљена нашим гестом. Доста је разумела шта пише на српском језику, јер је рођена Словенка, али је ћирилично писмо заборавила - рекао је Умичевић.
Након што су из „Беме“ недавно најавили како ће госпођу Трамп обрадовати елегантним ципелама, ово предузеће, Бањалука и Република Српска дошли су у „жижу“ јавности домаћих и светских медија.
Умичевић прича да се страни репотери утркују ко ће први објавити слику уникатног поклона када буде завршен.
- Новинари нас стално зову, нуде нам чак и паре да добију ексклузивни снимак ципела, али никоме нећемо дати предност. Конференцију за медије одржаћемо 29. августа у нашој фабрици, свечано презентовати ципеле, након чега ћемо их са пропратним писмом послати пут Америке – најављује директор „Беме“.
Додаје да су у целој причи и политичке партије виделе прилику за промоцију. Како каже, имали су понуде да конференцију одрже у великим прес- центрима, али све су одбили.
Умичевић верује да изгледом и квалитетом поклона неће разочарати Меланију Трамп, иако, истиче, она носи ципеле које коштају и по 2.000 евра. Материјал су зато, специјално за њу, набавили из Италије.
- Беле ципеле имаће потпетицу осам центиметара, а златне 12 центиметара, али прављене су од меморијске пене тако да ће бити лагане и удобне за ношење. У унутрашњост ципела биће уткан змијањски вез, а испод знак „Беме“ – појаснио је Маринко Умичевић. Након што чују реакције госпође Трамп, одлучиће да ли ће сличну обућу правити и за шире тржиште. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА