Најновије

ДА КЛЕКНЕ И ДА СЕ ПОКАЈЕ! Ево ша је све митрополит Амфилохије поручио Бајдену и властодршцима

"Замислите ви то: он се извињава. Уместо да клекне пред мученичким закланим народом и светињама, и да се покаје, и он и његов Клинтон, и сва остала натопактовска разбојничка дружина модерна, он се извињава. Како га није срамота, и њега и оне који су га послали", рекао је митрополит црногорско-приморски СПЦ Амфилохије.

Амфилохије (Фото: ЈуТјуб)

Уместо извињења, требало да клекне и да затражи опроштај за злочине које су над српским народом починили НАТО и његови штићеници - шиптарски терористи којима је створио независну државу Косово. Митрополит Амфилохије је рекао да је Бајден, уместо извињења, требало да покрене обнову НАТО бомбама порушених зграда и мостова по Београду и другим местима, нарочито на Косову и Метохији, те порушених домова хиљада расељених и унесрећених породица ради њиховог повратка на вековна огњишта. Владика је у беседи током Свете архијерејске литургије, коју је служио у цркви Светог Василија Острошког у Кумбору, рекао да се таквим извињењима не могу решавати субина и будућност Балкана и Европе.
"Извињава се, а у исто време наставља то злочиначко дело у Азији. Милиони људи покренути са својих огњишта вековних, прадревни народи траже себи спас. У Украјини се води крвави братоубилачки рат, а он се извињава", истакао је митрополит црногорско-приморски. Владика Амфилохије је рекао да и "црногорски властодршци, уместо да помогну Европи да расформира милитантну машинерију НАТО пакта, намеравају да Црну Гору потчине тој поробљивачкој организацији". "Ево и ови наши овде, дао им Бог да буду власт, да их испроба - хоће у НАТО пакт. Наместо да Црна Гора помогне часним европским народима да расформирају те убилачке тоталитарне системе и тако уђе у Европу, она хоће да се потчини тој тоталитарној идеологији, која је наставак хитлеровског новог европског поретка", упозорио је митрополит Амфилохије. Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА