Најновије

ИВАНА ШПАНОВИЋ ПОСЛАЛА ОШТРУ ПОРУКУ: Не мешајте ме са политиком!

Изјава Андрије Прлаиновића, једног од најбољих ватерполиста света, у историји овог спорта, која се односи на помоћ државе српском спорту поларизовала је јавновст, а неки спортисти, освајачи олимпијских медаља су му и реплицирали. Давор Штефанек и Ивана Шпановић су били први, али је сада за панел како се гледа на индивидуални, а како на тимски спорт.

Ивана Шпановић (Фото: Јутјуб)

Бронзана у скоку даљ, најбоља атлетичарка Европе, Ивана Шпановић је преко свог Фејсбук профила послала још једну поруку. Овога пута оштру у којој инсистира да јој се не импутира „бављење политиком“. Њену поруку са Фејсбука преносимо у целости.
“Моја изјава се НИЈЕ односила на мишљење мог спортског колеге Андрије!
Мој одговор је био, искључиво, новинару на питање да ли сам ЈА, ЛИЧНО задовољна условима који су МЕНИ обезбеђени за Рио. Да, јесам задовољна условима који су ми обезбеђени у мојој земљи за коју сам изборила бронзану медаљу на Олимпијским играма у Риу и тачка.
Не постоји апсолутно ништа у тој изјави што ме ставља на једну или другу страну, за и против. Господо новинари ја сам спортисткиња и моје незадовољство или задовољство није кампања, подршка или критика власти, то је моје лично мишљење које ми ви тражите исто важи и за све моје колеге, врхунске спортисте који такође имају своје мишљење о односу према њима и спорту којим се баве.
И зато пустите нас да будемо оно што желимо волимо и радимо пуног срца. Једноставно и скромно да будемо Спортисти! Хвала и надам се да је овим стављена тачка на било какво довођење мене и мог имена у спрегу са политиком" - написала је Ивана.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА