Најновије

МРАЧНА ТАЈНА НАШИХ ОЛИМПИЈАЦА: Ово су тајни пороци које би желели да сакрију од нас, а који ће им доћи главе!

Неретко се дешавало да највећим звездама спорта дрога, алкохол или коцка угрозе или потпуно униште каријере, а обично се то догађало на врхунцу њихове спортске каријере.

Мрачна страна наших олимпијаца (Фото: Синхуа)

Знамо да кидају своје спортове и да су узели медаље на ОИ, али ово је друга страна медаље....
Спортски живот требало би да буде синоним за здрав начин живота у којем су тренинзи, који се обично одвијају два пута дневно, употпуњени здравом исхраном, али није увек тако.  Понекад се дешава да прослављени спортисти скрену са овог пута и одају се разним пороцима, а добар пример за то су Мајк Тајсон и Дијего Марадона, којима је кокаин, слободно можемо рећи, уништио живот. Ми верујемо да ово нашим олимпијцима не може да се догоди, али свакако би требало да буду обазриви, јер и они су људи од крви и меса који имају своје слабости и одају се понекад чарима забрањеног воћа. Тако су и наше кошаркашице после дочека испред дома Народне скупштине, дале себи мало одушка и уместо само уз Гоцу Тржан, прославиле су бронзану медаљу и уз по коју чашицу пића.

A photo posted by Goca Trzan (@gocatrzan) on Aug 23, 2016 at 3:53pm PDT

Срећом, уместо жестине по старом српском обичају, медаља се залила белим вином, па верујемо да су наше кошаркашице лакше прегурале дан после и брзо се излечиле од мамурлука.
Капитен наше женске кошаркашке репрезентације Милица Дабовић изгледа баш зна да га живи, па с времена на време, што видимо по фоткама које качи на свој профил на Инстаграму, воли да се опусти уз наргилу.
За оне који нису упознати, у питању је ароматизовани дуван који се пуши кроз дугу цев повезану са посудом воде, а баш недавно је Светска здравствена организација упозорила да једна "сеанса" пушења наргиле може бити гора од 100 цигарета, тако да Милице пази шта радиш. 
И Милицин мушки колега Немања Недовић изгледа, исто тако, воли да са својом прелепом девојком Мином Милутиновић ужива у наргили, али с обзиром да су тада били на летовању, претпоставићемо да су се водили оном старом "шта се деси на мору-остаје на мору" и да су по повратку кућама баталили овај отров.
Освајач златне медаље у Рију, ватерполиста Филип Филиповић, не пуши, али зато и он понекад воли да попије.
Међутим, ко сме да му замери један мали коктелчић на обали мора и то вероватно у друштву његове супруге Сање?
Ми нећемо, али има и оних који се држе становишта да је алкохол отров и да га никако и никада не треба конзумирати. Који смарачи, појма немају...

Best from Genoa #apperitivo#sunset#recco#

A photo posted by Filip Filipovic (@filip.filipovic10) on Apr 11, 2015 at 12:45am PDT

А сада, веровали или не, и наше прво олимпијско злато Давор Штефанек има своје пороке! Њега нисмо ухватили како испија алкохолна пића или пуши, али поприлично нас је забринула Даворова богата збирка суплемената. Протеини, витамини, електролити и шта год још хоћете, наравно нису законом забрањени, али све од тога је далеко од здравог и препуно је вештачких боја и заслађивача, додатака штетних по здравље и каквих год још којештарија.
На крају, стигли смо и до наше Олимпијска вицешампионке у теквондоу, деветнаестогодишње Тијане Богдановић која је из Рија донела сребрну медаљу и која, иако овако млада, има своје пороке. Тијана не крије да је велика зависница од чоколаде и да јој је било јако тешко последњих пар месеци када је морала да се суздржава од своје "дроге" и води рачуна о исхрани. Е па Тијана, сада само навали, вала заслужила си!
Вања Грбић расплакао све, погледајте ОВДЕ: Повезао сам стопера, а кад сам чуо ко је нож ми је пробио срце! Извор: espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА