Најновије

СВЕ ЗА БРАЋУ: Ђоковић ће после ове изјаве бити омиљен у Русији!

Први тенисер света Новак Ђоковић изјавио је да су сумње око допинга које су захватиле Русију лоше за ту земљу и спорт у целини, али да му је драго што ће неки руски спортисти учествовати на Олимпијским играма у Рију. Светска анти-допинг агенција (WАDА) оптужила је Русе за системски допинг, а као резултат тога дошао је да је више од 100 спортиста суспендовано за Рио.

Новак Ђоковић (Фото: Јутјуб)

- Не желим да заузимам било какав став, јер нисам у потпуности упућен у дешавања. Ипак, драго ми је што ће поједини руски спортисти бити у Рију. Такве ствари нису добре за спорт, Русију и Олимпијске игре - рекао је Ђоковић, а преноси Ројтерс.
Ђоковић је постављен за првог носиоца на тениском турниру, а највећи ривали биће му бранилац златне медаље Енди Мареј и Рафаел Надал, шампион из 2008. године. Српски тенисер истиче да је изненађен после много отказа врхунских играча због зика вируса и повреда, међу којима су Роџер Федерер, Стен Вавринка, Томаш Бердих, Милош Раонић и Доминик Тим. - Нисам очекивао да ће оволико тенисера одустати, али свако је имао свој разлог и то мора да се поштује. Не мислим да је конкуренција много слабија, ту су Мареј и Надал, а за мене би злато било један од највећих достигнућа у каријери - закључио је Ђоковић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА