Најновије

ИСПОВЕСТ ДОМАЋИЦЕ: У браку сам 7 година,а онда сам упознала клинца са великим... (18+)

Кажу да је важно за жену да се добро уда, и ја сам то обавила прилично успешно. Мој муж је углавном на путу, а рад на високој позицији у страној фирми доноси нам довољно новца да не морам да радим до краја живота. Нити то он од мене тражи.

Илустрација (Фото: sheknows.com)

Е, проблем је у томе што ми досади да по цео дан сурфујем на интернету, чујем се са мање имућним другарицама које стално нешто кукају. И порнографија у једном тренутку угњави, ако ми верујете. 
Тако да сам почела да посећујем сајтове за упознавање. Сада, у 31. години, изгледам боље него икад, па ми није било тешко да стекнем доста пријатељима међу напаљеним клинцима. А њих баш волим. 
После дописивања од две недеље, један момак од 19 година ми је баш запао за око. Примио се као млад мајмун, што у неку руку и јесте. Позвала сам га да сврати до мене. 
Чим сам отворила врата, знала сам да нисам погрешила. Преда мном је стајао младић од 2 метра, његови мишићи су избијали испод мајице. Зграбила сам га с врата и опипала му алатку. Тврда је била као камен и дебела. 
Уследило је оно што ми је требало. Мали је залегао као сивоња и продро у мене, али сам се плашила да не свр*и прерано, па сам га зајахала и преузела иницијативу. Неусикуство је ипак узело данак, што кажу: чим сам му помазила мошнице, почео је да прска по мени.  Ништа страшно. Дала сам му да мало одмори и попије сокић. Па онда удри јово наново. Тако да је, после петог пута, било таман као једном кад је баш добро.  Од тада, мали свраћа једном недељно, кад мужић оде на терен. Не ваља ми то, знам, али баш ми је забавно и убијем време. Смирићу се кад затрудним. Погледајте ОВДЕ, кад је доживео оргазам морала сам све да прогутам, да не исфлекам сукњу! Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА