Најновије

ЗАПАД СЕ ТРЕСЕ: Русија ствара супервојнике, ране ће им зарастати без медицинске помоћи!

Високи амерички војни званичници тврде да Москва ради на стварању технологије за „побољшавање људских радњи“, за коју кажу да „застрашује“ спектром јачих, бржих и смртоноснијих супервојника.

Русија ствара супервојнике (Фото: calguns.net)

У покушају да развију супериорнију борбену снагу, многе земље траже оружје засновано на роботици, ласерима и егзоскелетима, како би створиле правог „гвозденог човека“ (ајронмена), али амерички војни званичници, можда у сврху пропаганде, тврде да се Русија такође фокусира на појачану људску биологију (више као Икс-мен, него као ајронмен), како би створила најопаснију борбену снагу на свету.
- Наши противници, искрено, спроводе побољшавање људских радњи и то нас застрашује - изјавио је заменик америчког министра одбране Боб Ворк.
Док се до неких од тих наводних људских биолошких појачавања долази коришћењем лекова и стероида, како би се створили војници који су снажнији на бојном пољу и способнији да брже прелазе веће раздаљине, Пентагон има чудну опчињеност невероватним тврдњама да Русија користи мождане импланте уграђене у главе војника чиме их надређени присиљавају да извршавају наређења.
Они такође схватају да би микроскопска технологија, којом би се омогућило да се мисаоно контролише машина или протеза, могла да буде уграђена у војнике и у много бенигније сврхе, као што су јачање способности зарастања рана без потребе за медицинским или бионичким средствима. Уколико вам се то чини сулудим и да ће дехуманизовати руске војнике у умовима несвесне америчке јавности, онда је можда Пентагон постигао свој циљ. САД, чије тајно научно одељење ДАРПА већ ради на тој прецизној технологији, тврди да им је „непријатно“ да користе такву технологију, рекао је Боб Ворк.
Слично њима, Министарство одбране Велике Британије истражује изводљивост такве технологије стварања супервојника у наредних 30 година, наводи се у тајним документима који су објављени 2013. године и који укључују појачана тела и сигнализирање електронском чипу у мозгу војника да би се осигурало да ће извршавати наређења.
У ствари, чини се да има много доказа да се и Сједињене Америчке Државе и Велика Британија баве истим таквим неморалним и прилично узнемирујућим програмима за које тврде да их Русија развија, иако не пружају никакве доказе за своје тврдње. Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА