Најновије

ИСПОВЕСТ: Имала сам 15 кад сам изгубила невиност, а Милош 25 то ме мучи највише у животу!

Исповест девојке која је изгубила невиност с 15 година ће вас сигурно натерати да се запитате. Губљење невиности је и даље помало табу тема у нашој култури, али девојчице у тинејџерским годинама умеју прилично да пропате због свега тога, о чему говори и ова исповест.

Једном недељно је довољно, а колико је одлично!? (Фото: ЈуТјуб)

Да ли је 15 година прерано за губљење невиности, поготово с неким ко је 10 година старији, или није као што ова девојка тврди, не знамо, али смо сигурни да би о томе требало да се прича и да то не би требало да буде табу.
“Ђускале смо без престанка, када ми је пришао момак са најпрозирнијим очима које сам до тада имала прилике да видим. Плаво, зелено, нешто светло – управо тако, прозирне. Био је у белој кошуљи и тексас бермудама. И са њим сам попричала. Био је пристојан и занимљив, није ’нападао’ и очекивао од мене да му се сручим у наручје, иако сам то пожелела. Разговарали смо, дуго, чак сам и заборавила с ким сам дошла. Онда смо заједно заиграли и било ми је дивно, признајем.
Имала сам утисак као да плавооког момка познајем читавог живота. А, онда је затражио мој број телефона. Нисам га тада имала, јер су моји сматрали да ми није потребан и дала сам му број старије сестре. Рекао је да ће се јавити, али сам га, као и сваког претходног, погледала у стилу – Важи што ћеш позвати, а и важи што ћу се и ја јавити.
Е, знате оно јутро после пијанства? Није вас брига ни за шта, само желите да спавате и да са другарицама преко телефона разглабате сатима. Моје је било нешто неоубичајније. Сестра ми је само пружила слушалицу и рекла: Он је. Таман кад хтедох да питам ”ко он”, зачула сам глас с друге стране – Милош је, од синоћ.
Милош је 10 година старији од мене, што је у том тренутку била велика разлика, али некако је умео са мном. Желео је да само одемо на пиће. И, да, прихватила сам. Отишли смо једном, други пут, трећи, а већ четвртог догодило се оно о чему другарице несмотрено и без искуства разговарају кад год се састану, све у нади да нека крене прва. То сам била ја. Спавала сам са Милошем, 10 година старијим од себе, и било је то дивно искуство.
Научио ме је много чему, разговарао је са мном пре тога, па и после, желео је да зна како се осећам и да ли желим да ми нешто објасни. Трудио се око мене и волела сам га. Био је диван. И не, није оставио никакве негативне последице на мене. То што сам учинила, учинила сам из сопствене жеље, а не због тога што је он наваљивао.
Међутим, други су после тога чинили да се грозно осећам. Коментари мојих вршњакиња и данас су, када се покрене та прича, веома снисходљиви и негативни. Девојке и девојчице не схватају да тај чин ”првог пута” није најважнији у животу и не знам зашто од тога праве гунгулу. Драге моје, сетите се свог првог пута и знаћете о чему говорим. Ништа, празно. Сконцентрисана си на много ствари, а ништа практично не умеш да урадиш. Ружно. Али, мени није било јер је он учинио да тако не буде. И не кајем се што се догодило са 15 и није ме срамота да то изговорим у јавности. Само ми није јасно због чега други људи имају потребу да ме гледају попреко због овга и изјављују погрдне речи.
Била си баш клинка, не знам како си могла да му даш”, ”Шта ти је било да се је*еш са само 15?”, а други су негодовали чак и у стиху: ”Са само 15 она офуцана…” Нису ме много дотицали, али, признајем, није ми било право. Када се у неком непознатом друштву поведе прича о ’губљењу невиности’ и када ја испричам своје искуство, већина ме и даље гледа као да сам починила злочин. Занима ме, шта сам ја то погрешно урадила?
Од тог тренутка више не говорим о томе, нека мисли ко шта хоће. Мисли су слободне, а људска глупост стварно нема границе. Ја сам сада срећна девојка, нисам са Милошем, наравно после скоро 11 година имам другог момка и веома сам срећна у вези. На челу ми не пише: ”Изгубила сам невиност у 15-ој” и то ме никако животно не ремети. Свим ”светицама” само желим да поручим да ме је тај исти дечко, у тај толико ”табу” свет увео на прави начин. Хвала му!”
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА