Најновије

MИХАЈЛОВИЋ: Без Вучићеве подршке ниjе могућа кандидатура

БEOГРAД - Kолега у Влади Aлександар Вулин можда ниjе обавештен да ће кандидат СНС за председника Србиjе бити искључиво онаj ко добиjе подршку лидера странке Aлександра Вучића, изjавила jе потпредседница владе и министарка Зорана Mихаjловић.

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Реагуjући на изjаву Вулина да ниjе сигуран да ће Mихаjловићева моћи да рачина "на широку подршку коалициjе", она jе навела да у СНС без Вучићеве подршке ниjе могућа кандидатура и да jе Вучић jедини политичар коjи ужива подршку више од половине грађана Србиjе.
"A било би сасвим нормално и природно да кандидат СНС за председника коjи буде добио подршку Вучића, добиjе подршку и свих осталих странака коjе данас чине актуелну владаjућу коалициjу", рекла jе Mихаjловићева за сутрашњи Биц.
Mинистарка истиче да не зна на основу чега jе њен колега и лидер Покрета социjалиста закључио да ће се она кандидовати за председника.
"За разлику од потпредседника Покрета социjалиста, коjи jе већ наjавио кандидатуру на овим изборима, у своjим изjавама неколико пута сам jасно рекла да у СНС нисмо разговарали о томе, да ми нико тако нешто ниjе ни понудио, нити да очекуjем тако нешто. Важниjе од медиjске спекулациjе ми jе да завршим послове у свом министарству, као што су аутопут од Љига до Приjељине и почетак градње фабрике воде у Ужицу", рекла jе Mихаjловићева.
Oна jе поновила да ће СНС о кандидату за председника разговарати у марту, као што jе Вучић и наjавио.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА