Најновије

УСТАШКИ УНУК ОПЕТ ПРОВОЦИРА: Власт у Београду понаша се као да је основала ЕУ!

ВУКОВАР - Председник СДП-а Зоран Милановић изјавио је данас да се власт у Београду "понаша као да је основала Еуропску унију".

Милановић (Фото: Синхуа)

Он је у Вуковару, на предизборном скупу својих присталица, коментарисао хапшење хрватског шпијуна у Београду, рекавши да га не би зачудило да се ради о конструкцији, посебно у светлу чињенице што се српске власти понашају као оснивачи ЕУ.
"Не видим које би тајне скупљао хрватски шпијун у Београду, ваљда рецепт за пљескавицу", иронично је приметио Милановић.
Он је поновио изјаву о "шаци јада", а актелну српску политику оценио је као континуирано агресивну и назадну, те као политику која је нанела штету српском народу и донела му историјски "сву беду овога света", пренела је хрватска агенција ХИНА.
Истовремено, навео је да га је бивши српски председник Борис Тадић у Србији узео у заштиту и назвао га "официром српских интереса и џентлеменом у понашању и договору".
Милановић сматра да његове изјаве неће наштетити опређељењу српских бирача на предстојећим парламентарним изборима, који су, каже, и до сада у 95 посто случајева гласали за СДП.
Људе у региону, "како оне код нас који ништа не разумеју, тако и Бошњаке у БиХ који морају видети ко им је пријатељ, а ко не", позвао је да "гледају шта власт у Београду ради". Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА