Најновије

Пробијена линија фронта у Алепу: САА по први пут за три године освојила овај део града (МАПА/ВИДЕО)

Сиријска арапска армија успела је да освоји Садикоп нафтна складишта која се налазе источно од Рамусеха. Ово је први пут за три године рата да је САА успела да пробије линију фронта на овом месту које је до сада било неосвојиво.

САА (Фото: САНА)

До напредовања је дошло након информације да је на југозападу Алепа у ваздушном удару ликвидиран командни врх терориста што је изазвало пометњу у њиховим редовима. Више о овом нападу прочитајте ОВДЕ. Сиријске власти су понудиле терористима опкољеним у источном делу Алепа предају и напусте град. Шта је понуђено терористима који се предају прочитајте ОВДЕ. Истовремено, САА наставља борбе не месту где се до недавно налазио терористички коридор. Трупе САА напредују и ка западу и насељу Кан Туман али и према истоку и терористичким насељима у Алепу. Локација освојених складишта:

Снимци из Садикоп нафтних складишта и околине: Oчекује се да ће САА сада главну пажњу усмерити на потпуно чишћење насеља 1070 и Хикамах школу који се налазе западно од артиљеријске базе. То су уједно и последње локације које су терористи узели у својој офанзиви и даље их држе у рукама. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА