Најновије

СТЕФАНОВИЋ: Вучић ће сам одлучити о кандидатури, још о томе нисмо разговарали

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је за “Новости“ да ће премијер Александар Вучић сам одлучити да ли ће се кандидовати за председника.

Небојша Стефановић (фото: МУП Србије)

Како каже, поштује оно што је Николић урадио као председник.
- На страначким органима још нисмо разговарали о председничким изборима нити о било чијој кандидатури. Кад ово питање дође на дневни ред, став ћу изнети у странци, а не у медијима. Пред нама је још пуно посла, зато су нас грађани бирали. Све остало препуштам премијеру, верујем да ће он најбоље умети да одговори на све те изазове - наводи Стефановић. 
На питање да ли је могућност да СНС подржи Николића мач са две оштрице Стефановић каже да његова странка до сада није правила грешке. 
- Успевали смо да уверимо грађане у то да је политика коју водимо довољно добра да добије већинску, натполовичну подршку. Уверен сам да ће Вучић и странка донети такву одлуку и сада - каже Стефановић. 
Министар наводи да о расколу међу напредњацима слуша годинама. 
- А ко би се то одвојио од СНС? Не видим могућност за такав сценарио - наводи он за "Новости". 
Постоји ли опција да Вучић буде кандидат за председника? 
- То је, пре свега, његов лични избор, али о томе још нисмо разговарали. Имамо поплаву различитих кандидата, а избори још нису ни расписани. Од Саше Јанковића, који је тврдио да о томе и не размишља, а већ штампа мајице са својим ликом, па надаље. Ми, пре свега, размишљамо о томе шта је посао Владе и шта је посао СНС у њој.  Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА