Најновије

ОРГИЈЕ НА ДОЧЕКУ: Најразвратнија новогодишња журка, сексали су се апсолутно сви

Девојка тридесетих година из Загреба испричала је како се њена журка претворила у ноћ коју ће памтити целог живота. У Нову годину ушла је знојава од дивљег секса.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

За дочек ове Нове године планирала сам да направим нешто посебно. Но, ни на крај памети ми није било да ћу бити организатор журке коју нико, ама баш нико од гостију никад неће заборавити. Још сам мамурна од новогодишњег лудила, али ово једноставно морам да испричам јер ко зна како ћу се сутра осећати и хоћу ли желети да заборавим да ми се то икад догодило.
Већ две године активна сам чланица познатог интернет сервиса дељења превоза и пошто често пословно путујем, на недељној сам бази као возач нудила превоз другим члановима. Упознала сам безброј људи, с многима остала у контакту и углавном сам пуна позитивних искустава. И тада ми је пре месец, два на памет пала изврсна идеја. Позваћу људе с којима сам путовала на новогодишњу журку.
Рачунала сам да ће позив прихватити отприлике 20 до 30 људи, нисам позвала никога од својих пријатеља, искључиво људе с којима сам путовала. Било је ту доста странаца, парова, соло мушкараца и жена, старијих, млађих...углавном потпуно различитих профила. Некако сам се надала да ћу направити добар експеримент који ће ми бити јединствено искуство у животу. Послала сам стотинак позивница и чекала одговоре.
У међувремену сам изнајмила кућу у унутрашњости Истре само за ту прилику, пошто имам сјајан и добро плаћен посао, новац ми није био проблем. Мужа и децу немам, тек сам закорачила у тридесете, има времена за породицу. Сталног дечка немам, тек неколико повремених "пријатеља".
Јавило ми се педесетак заинтересованих, у ходу их је отпало десетак, остало ми је нешто мање од 40. Мало превише. Морала сам да направим селекцију, ипак нисам очекивала да ће их толико бити заинтересовано.
Направила сам анализу гостију, одлучила сам се за 15 мушкараца и 15 жена. Од тога их је 70 одсто било млађе од 30 година, али сам одлучила да позовем и неколико старијих мушкараца од 40 до 50 година и једну жену од 45. Била су ту тек три пара, остали су били соло. Некако сам рачунала да ће соло гости ипак бити више посвећени другим људима и да ће се више трудити. Наравно, рачунала сам и на неке нове романсе и љубави.
Логистика ми је била најтежи посао у целој причи јер требало је некако скупити те све људе са свих крајева Европе у једну кућу у унутрашњости Истре до које није лако доћи. Срећом, успели смо се сви некако да се похватамо и преподне на стару годину запоседнемо стару камену кућу око које у кругу неколико километара није било ничега.
Одмах смо кренули са забавом, музика је трештала у свим деловима куће, испред се палио ватромет, на терасама су биле пушачке зоне, а унутра се точио алкохол у потоцима. Видела сам неке који су пушили марихуану, али нисам превише размишљала о томе. Углавном, свима сам на почетку одржала један мини говор и пожелела им да наше заједничко дружење уђе уз историју. На крају је и ушло.
Није требало дуго чекати на прве љубавне авантурице. Већ након што је алкохол одрадио предигру, почела сам по деловима куће да виђам новопечене парове који су се повлачили у скривене кутке и страсвено се љубили. Ипак, све је то још увек био само софткор.
Већ кад је почео да пада мрак ситуација је полако почела да измиче контроли, журка је постајала брутално добра. Алокохола је било и превише, људи који се не познају међусобно, који се можда више никад неће видети, егзотична и изолована локација, све је то утицало на психу људи који су се потпуно откачили и опустили.
Попила сам и ја доста, запела сам за плавокосог Норвежанина, млађег од себе 4 године. Њега сам прошлог лета возила од Загреба до Дубровника, није се ништа догодило, али је међу нама било неке хемије.
У једном тренутку, док смо се смејали као блесави јер смо, ето, ишли да видимо какве се ствари крију у остави, он је случајно замахнуо руку и закачио моју чашу вина. Све се пролило по мени.
Најпре тајац, а потом опет лудачки смех. Онако пијан кренуо је рукама да чисти моју мајицу, извињава се и рекао "сад ћу ја то решити, не брини." Прелазио је рукама преко мојих груди, а ја сам се само смејала. У једном тренутку је стао и рекао, скини то, морамо то да оперемо.
Нисам се опирала, скинула сам мајицу, остала само у грудњаку, сама с њим - у остави. И ту је он закључио да ми је и грудњак мокар па смо морали и њега да скинемо. Невероватно, али чак ми се ни следећа идеја није учинила бизарном.
- Сва си мокра, мораћемо да те осушимо - рекао ми је и кренуо да ме љуби по грудима и лиже оно вино с мене. Ту сам се потпуно распаметила и одговорила сам му истом мером. Скинула сам све с њега од појаса према горе и почела да га љубим.
И баш у том тренутку још један новопечени пар је отворио врата оставе. И они су тражили неки скривени кутак. И угледали су нас без горњих делова одеће. Луди Макс, згодни Немац који је ронио по Јадрану, био је у друштву оне старије тете од 45 година, којој заправо нико никад не би дао толико година.
И Макс је почео да виче : "Накед парти!" (гола забава) и почео да трчи по кући и показује на нас.
И тај тренутак никад нећу заборавити: Сви су се распаметили, почели да тапшу и вичу и - да се скидају! Да, сви, већ поприлично пијани, почели су да скидају одећу са себе.
У року пет минута сви у кући су били голи или барем приближно голи. Ту је неко распалио онај стари хит од Salt-N-Pepe "Let's Talk About Sex"  и сви су почели да плешу. И то опасно плешу. Некако је баш у тих неколико минута готово свако имао свој пар за плес, али и за нешто више. Голи, пијани и напаљени.
Не знам ко је први почео, али током песме "Give it To Me Baby" око мене парови почели да се љубе, мазе и симулирају секс.
Неко је пригушио светла, атмосфера је заиста била напета. Страст се могла осетити у ваздуху. Ја сам такође у међувремену остала потпуно гола, а мој Норвежанин је све време био иза мене и грлио ме. Могла сам добро да осетим његово узбуђење, све време ме је нешто повеће притискало с леђа, а ја сам се невино трљала о њега. И сви присутни су били у сличним ситуацијама.
Изгубила сам појам о времену, али ускоро сам приметила како се сви трљају једни од друге, углавном у паровима, али било је различитих ситуација.
Ја сам одлучила да се мало помакем са средине великог дневног боравка, наставили смо да плешемо у једном углу, уза зид. И даље је он био иза мене, а ја сам се као њихала у ритму музике, али сам се заправо трљала о њега.
Била сам потпуно мокра. И у једном тренутку он ме је окренуо према зиду, почео да масира по леђима, малкице ме наместио према доле и - ушао у мене!
Да, у једној секунди он је био у мени. А ја нисам ништа рекла, већ сам се само још боље наместила. И ту је почела содома и гомора. Нисам размишљала ни о чему, нисам размишљала где смо, ко је око нас и шта други раде.
Ми смо се сексали насред куће у којој је било још скоро 30 људи. И након што ми је прошла прва екстаза, загрлила сам га и погледала му преко рамена. А оно - чудо!
Око нас хрпа људи који се сексају! У различитим позама, у разним комбинацијама. Сексали су се апсолутно сви. Неко је у том трену дошао до нас, узео нас за руке и повукао према средини собе. Као да сам упала у живи песак.
Окружена голим телима, страшћу и гласним уздасима, осећала сам се као да губим контролу и тонем. Потпуно сам се препустила. Неких се детаља у тој екстази више не сећам, знам да сам радила апсолутно свашта. У двоје, у троје, са мушкарцима, женама, у свим могућим комбинацијама. И уживала сам! У потпуности.
Трајало је сатима, неки су се уморили, некима је то било превише па су одмах одустали, не знам све приче и искуства, али није ме ни занимало. Заспала сам у загрљају Норвежанина и још једне девојке из Будимпеште, коју сам возила пре два, три месеца.
Кад сам се пробудила ујутру већег дела гостију више није било. Сви су се разбежали, ко зна с каквим мислима у глави. Ја сам се држала свог Норвежанина још којих сат, два, а потом је и он отишао.
Ево сада, у послеподневним сатима, сама сам у кући, сви су отишли. Ја желим све ово да ставим на папир јер ко зна шта ћу сутра мислити о свему овом.
Прва мисао: незаборавно искуство! Друга мисао: нисам сигурна да желим ово више икада да поновим. Трећа мисао: Једном се живи!
ОВЕ ствари жене сексуално узбуђују, а никада вам неће рећи.
Извор: 24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА