Најновије

УПОЗОРЕЊЕ! ВЕЧЕРАС ЛЕДЕНА КИША: Вечерас нагло захлађење од 20 степени, а за Божић смрзавање!

Иако нас данас очекује отопљење са температуром до чак 10 степени, то не треба дуго да нас радује, јер већ вечерас стиже нагло захлађење! Падаће киша која ће се ледити, а ујутру за чак 20 степени хладније, односно биће и до минус 10!

Ледена киша (Фото: Pixabay)

У Србији ће ујутро бити слаб и умерен мраз, понегде по котлинама и у нижим пределима магла, у току дана претежно сунчано и мало топлије са највишом температуром до 10 степени. Крајем дана на северу и западу, а током ноћи и у осталим крајевима наоблачење са кишом, на планинама са снегом, саопштио је Хидрометеоролошки завод.
Ветар слаб и умерен југозападни, увеце у скретању на северозападни.Јутарња температура од минус 10 (-10) до минус три (-3), а највиша дневна од четири до 10 степени.
У Београду ће ујутро бити слаб мраз, током дана претежно сунчано и мало топлије. Увече и током ноћи наоблачење са кишом.Ветар слаб и умерен југозападни. Јутарња температура од минус пет (-5)до минус три (-3), а највиша дневна око шест степени.

Ледена киша вечерас

Ребулички хирдометеролошки завод издао је и упозорење да нас већ од вечерас очекује киша, која ће ледити на тлу. У уотрак ће током дана та киша постепено прерасти у снег, па ће се до краја дан свуда забелети. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА