Најновије

ТУМАЧ КРЕМАНСКОГ ПРОРОЧАНСТВА: Свет чека апокалипса, Србија ће бити место спасења

Србија ће 2017. постати место спасења, прича ексклузивно тумач Креманског пророчанства!

Тарабићи (Фото: Приватна архива)

Драган Пјевић, власник Туристичке агенције "Кремнатурист", која се бави промоцијом Креманског пророчанства тумачећи наводе видовите златиборске породице Тарабић, објашњава да свет у септембру очекује својеврсна апокалипса, те да ће услед те катастрофе сви похрлити у нашу државу да се спасу.
Наиме, он то креманско предвиђање повезује са, како каже, најавама научника о судару земље са мистериозном планетом X (Нибир) 9. месеца 2017.
- Креманско пророчанство каже да ће Србија постати пожељно место за живот. Колоне људи из света стајаће на граници само да се докопају српског тла, јер се предвиђа нека велика светска катастрофа. Србија је означена као место спасења. Е, сада, да ли то има везе са најавом неких научника да ће се у септембру 2017. земља приближити планети Нибир, која ће изазвати неку катаклизму, видећемо - каже Пјевић.
Према његовим речима, већ се прича да је доста имућних особа почело да прави склоништа како би се на време обезбедиле.
- Већина богатих људи прави бункере и адаптира пећине за склањање и спас - истиче овај чувар Кремана, који се опет пита да ли све ово има неке веза са пророчанством Маја за 2012. годину?
Пјевић није могао да нам одговори на питања шта Креманско пророчанство предвиђа за 2017. годину, јер, како истиче, оно се не бави годишњим предвиђањима, вец свеобухватним, али да се тумачењем порука могу предвиђати догађаји који долазе на основу оних који су прошли.
У књизи јасно пише: "Србија ће 300 чуда претрпети, ал‘ ће затим доћи човек из народа који ће умирити народ, па ће после свих чуда и покора настати славно време. Благо ономе ко то дочека."
Пошто власт учини да божје место Кремна постане срећно и сређено, предвиђа се стварање срећне српске државе, којој ће се добровољно прикључити Босна и Херцеговина, а са Косовом ће се решити настали проблем на задовољство српског народа.
Ту успешну и срећну земљу Србија ће створити, како је речено, искључиво уз помоћ силне Русије - објашњава Пјевић визије Тарабића. Председничких избора у 2017. нема у порукама Креманског пророчанства, али ће Кремна у њима учествовати тако што ће пред изборе у чувено Краљево буре ставити слику "сугерисане особе", која треба да победи.

Трамп гради хотел у Кремнама?

Драган Пјевић је тврдио да је Краљево буре помогло да амерички председник Доналд Трамп победи на изборима, па он сада, како каже, има сазнање да ће он посетити Србију и у Кремнама изградити велелепни хотел који ће се звати „Хотел Трамп”. - Хотел ће имати 300 лежаја апартманског типа и олимпијски базен за купање. Поред хотела биће изграђено неколико спортских терена за фудбал, кошарку и рукомет - наглашава он. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА