Најновије

XXX ЧЕТВОРКА ЗА 18+: Ко у новогодишњој ноћи није гледао Парове, омашио је 2 се*са! Ево их! (ВИДЕО)

Раскринкале их неуморне камере.

Голотиња у Паровима на све стране (Фото: Принтскрин happytv)

Каква је то новогодишња ноћ ако нема љубави. Том крилатицом су се водила и два пара у ријалитију "Парови" које су укућани раскринкали да су имали секс и то за дочек. Први безобразни пар чинили су Тијана Ајфон  и Драган Тошић. Њихови цимери су открили како су они имали врелу акцију испод јоргана. Иако се Драган извлачио и причао како су они само другари, водитељка Бојана Ристивојевић га је коначно "финиширала" речима:
- Ја имам информацију да је пао секс - поручила му је водитељка "Парова" пред свим укућанима и додала да је Ајфонка мало више попила и да се изланула о томе код других учесника ријалитија. - Све је лаж, а највише што се десило било је оно од пре неколико дана у базену - није посустајао Драган, а Јелена Крунић му је добацила: "Браво, прави си џентлмен!"
TIJANA I DRAGAN IMALI KEKS ZA N OVU GODINU 2017by cheloboos
- То што нисте видели, није се десило - и Тијана Ајфон је "пуштала" исту плочу. Након посете породице и пријатеља за новогодишњу ноћ, подигла велика прашина у вили "Парова". Миљани Кулић је у посету дошао момак Слађан и она се веома обрадовала. Продукција им је за дочек припремила ово прелепо изненађење као новогодишњи поклон. Међутим, укућени су јуче причали како се догодило и нешто непредвиђено.
Miljana Imala Keks Sa Deckom U PAROVIMA ZA NOVU...by cheloboos Цимери су открили како је Миљана имала секс са својим дечком док је он боравио у вили. Кулићева је ово порицала, а сада се чека снимак са камера како би се све сумње отклониле. Погледајте ОВДЕ, Тијана Ајфон, једна од учесница Парова, махала голим грудима! (ФОТО 18+) Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА