Најновије

ТРАМПОВ СУКОБ СА ОБАВЕШТАЈЦИМА: Неће им изабрати шефа?!

Новоизабрани председник САД Доналд Трамп разматра могућност да остави упражњену функцију директора Националне обавештајне службе због њеног реструктуирања.

Доналд Трамп (Фото: Синхуа)

Америчка телевизија наводи да је Трамп критиковао обавештајне агенције након њихове тврдње изнете почетком децембра да се Русија мешала у председничке изборе у САД одржане месец дана раније.
Трамп планира да се сутра састане с директорима ЦИА, ФБИ и Националне обавештајне службе, а тема брифинга биће коначни извештај америчких обавештајних служби о питању руског хаковања америчких политичких група и појединаца.
Трампов портпарол Шон Спајсер је јуче новинарима рекао да ће на састанку са новим шефом Беле куће у Њујорку учествовати директор ЦИА Џон Бренан, директор ФБИ Џејмс Коми и директор Националне обавештајне службе Џејмс Клапер.
Трамп је бацио сумњу на оптужбе америчких обавештајних служби да Русија стоји иза хаковања Демократског националног комитета.
Трамп је, иначе, раније у току дана изјавио да је померен његов састанак са обавештајним службама о мешању Русије у америчке изборе, што су званичници одлазеће администрације демантовали.
Претходно је Трамп на Твитеру навео да је веома чудно што је састанак одложен.
- Можда им је потребно више времена за тај случај. Веома чудно - написао је Трамп. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА