Најновије

ХРВАТИ ИСМЕВАЈУ КОЛИНДУ: "Као туриста испред Беле куће"

Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић "жешће се осрамотила" дајући изјаву за ХРТ "попут какве туристкиње" испред Беле куће.

Колинда Грабар Китаровић (Фото: Јутјуб)

Загребачки портал наводи да је хрватска председница "схватила да мора да објасни шта ради у САД" и њено путовање назива "мистериозним".
- Очигледно је и сама председница схватила да је дужна да појасни онима који је плаћају шта ради и за чији новац. Тако се у четвртак увече појавила у централном Дневнику ХТВ и дала пар потпуно несувислих изјава - пише index.hr.
Како наводе, она је тврдила да је у службеној посети Вашингтону, али да није могла да нађе "службенију" локацију од оне испред ограде Беле куће. 
- Иначе, ради се о локацији на коју може доћи сваки туриста. Ако је већ имала низ састанака у америчком Конгресу, као што тврди, могла је то потврдити давањем изјаве пред зградом Конгреса или у њеној унутрашњости. Ипак, Колинда је, дајући изјаву за ХТВ, стајала пред оградом Беле куће попут какве туристкиње и правила се да је у службеној посети, која је плаћена новцем порезних обвезника - пише портал. 
Такође, Грабар-Китаровић није рекла ниједно име од људи са којима се наводно сусрела. 
- Али је зато уверавала хрватску јавност да се "сусрела с јако пуно људи", па додала како ће то "неки од њих сами објавити на свом Фејсбуку, а неки нису имена која желе бити истакнута у медијима'. Зашто ти мистериозни људи не желе да јавност зна да су се састали с Колиндом, председница пригодно није појаснила, а ми се не усуђујемо ни да нагађамо - наводи index.hr. Извор: index.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА