Најновије

КРВ СЕ ЛЕДИ У ЖИЛАМА! Црвени аларм за целу Србију! (ФОТО)

У Србији ће до среде бити веома хладно, настављају се ледени дани са јутарњом температуром од -18 до -10 степени а локално и ниже, око -25 степени.

Црвени аларм у целој Србији (Фото: Принтскрин РХМЗ)

Највиша дневна од -12 до -5 степени. Црвени метеоаларм због ниских температура на снази је за територију целе Србије.
Данас ће на северу и западу земље бити претежно сунчано, у осталим крајевима умерено и потпуно облачно, на истоку и југоистоку понегде провејавање слабог снега.
Ветар слаб и умерен, северозападни, на истоку и у планинским пределима јак. Јутарња температура биће од -18 до -13 степени, у планинским пределима око -25 Ц, а највиша дневна од -12 до -7 степени, саопштио је Републички хидрометеролошки завод. 
Увече и у току ноћи постепено наоблачење са истока, местимично са слабим снегом, углавном у брдско-планинским пределима. У Београду ће током већег дела дана бити претежно сунчано и веома хладно уз слаб и умерен северозападни ветар.  Јутарња температура од -16 до -13 Ц, највиша дневна око -7 степени. Увече постепено наоблачење, а у току ноћи у појединим деловима града слаб снег.  Према прогнози за наредних недељу дана, у понедељак ће бити облачно, местимично са слабим снегом.  До четвртка у вецини крајева суво, само се у уторак и среду на југоистоку и истоку оцекује провејавање слабог снега.  Од петка облачно, местимицно са снегом.  До среде веома хладно - ледени дани - у јутарњим сатима са умереним и јаким мразем, затим постепени пораст температуре.  Ванредна ситуација проглашена је у општинама Сјеница, Медвеђа, Алексинац и Блаце, а припадници Сектора за ванредне ситуације евакуисали су више од 113 људи. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА