Најновије

ЕРОТСКА ИСПОВЕСТ: Сексала сам се са шефом у његовој канцеларији и доживела најлуђи врхунац

Почела сам да уздишем, па ми је ставио руку на уста. Када је стигао главни уздах са мојим оргазмом, морао је да ми...

Илустрација (Фото: naughtyamerica.com)

- Моје досадне колеге радовале су се новогодишњој забави јер им је то једина прилика да оду на журку. Ја сам се томе радовала јер ће тамо бити мој шеф, а имала сам неке планове везано за њега.
Дуго сам маштала о сексу са својим шефом и знала сам да ако нешто може да уроди плодом, то ће бити алкохол у комбинацији са секси хаљином коју сам спремила за ту прилику. Осећала сам да и он то жели. Његови мејлови су врло двосмислени, а видим и како ме посматра док пролазим поред њега.
Да, врло је глупа идеја заводити шефа, али ово није посао на коме планирам да се задржавам, а он ми се свиђа. Зато сам решила да је новогодишња забава вече када ће се наш однос разрешити. Вече пре журке послала сам му мејл и питала га да ли постоји неки дрес код за журку. Узвратио ми је неким досадним мејлом пуним глупости, а онда сам прешла у акцију. "Хтела сам да питам колико треба да буде кратка моја хаљина?"послала сам му и чекала. Ништа ми није стигло цео дан. Почела сам да преиспитујем своје планове и да полако одустајем од журке. А онда ми је на телефон стигла порука. "До колена. Буди професионална. Али испод обуци чипкасте танге" - гласио је одговор. Нисам имала његов број телефона, али знала сам да је он.
Узбуђена, описала сам му хаљину коју ћу носити.
- А хоћеш ли моћи да будеш тиха док будемо водили љубав у канцеларији? - питао ме је. Послала сам само "видећеш."
Сутрадан сам цео дан на послу била на иглама и чекала вече. Онда је дошло и време за журку. Декорација је била депресивна, а колеге већ пијане. Дошетала сам до шефа, донела му боцу пића и пред свима га пољубила у образ и честитала празнике. Онда сам се полако одшетала од њега, довољно полако да може да ме осмотри отпозади. Знала сам да ће кренути за мном па сам кренула у његову канцеларију. И тек што сам ушла, створио се и он.
Села сам на сто, а он ми је пришао и скинуо танге. Бацио их је на под а мене пољубио. Узвратила сам му пољубац истовремено га скидајући. Почела сам да уздишем, па ми је ставио руку на уста. Када је стигао главни уздах са мојим оргазмом, морао је да ми гурне прсте у уста како би ме утишао. А онда је устао, и закопчао се. Отишао је из канцеларије док сам ја покушавала да исправим наборе на хаљини. А онда ми је стигла порука.
"Делује ми да си врло вешта са устима. Мораћемо то додатно да истражимо".
Са каквим мушкарцима жене најчешће варају своје мужеве погледајте ОВДЕ.
Извор: Блиц жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА