Најновије

СТАВЉАЈ, НЕ ПИТАЈ: Чула сам да има огромну алатку, али кад сам му скинула гаће.... (18+)

Ово је исповест старе коке са Врачара која је имала среће да налети на баш обдареног младог комшију.

Илустрација (Фото: naughtyamerica.com)

Једном сам се удавала, једном развела, од мене доста. Муж ми је био ђубре, а није га мрзело ни да му пукне шамар, кад се баш изнервира.
У 39. години, још сам добро изгледала, маснице су се одавно повукле, па сам одлучила да се мало пустим у промет, кад већ нисам на време, пре удаје.
Тако је до мене стигао глас да комшија Младен има баш велики пенис и да је још и тврд у ерекцији. То ми је заголицало машту, али постојао је један проблем - био је ожењен...
Па, сад, што кажу, није уштројен, далеко било. Једног дана сам обукла кратку сукњицу (вруће је било код нас на Врачару), па правац у бакалук, чим је он кренуо, ја за њим. Са четвртог спрата све видим, он је у приземљу. Стигнем га, реч по реч, испитам све што треба, и сазнам да му жена често ради другу смену.
Рекох му да сврати до мене кад она није ту, да се мало дружимо, што да не... намигнем, а он, клинац од 27 година, није био гадљив на старију коку.
Није прошло два дана, ето њега куц-куц, само у тренерци и папучама на мојим вратима. Нисмо дуго пили кафу, пре него што смо се дохватили.
Онако напаљена, само сам му стргла тренерку, када је пред моје очи излетео његов "питон". Богами, комшинице нису лагале! Било је ту добрих 23 сантима, одокативно. Зграбим ја оно његово чудо са обе руке, па кренем у рикверц према кревету.
- Стављај, не питај - рекох и раширих ноге. Одмах ме послушао...
Од тада, има ево већ шест месеци, он свако мало код мене на кафицу. Жена ништа не зна, нормално. Велика је то батина, има је за нас обе. Треба ми, нешто сам се учаурила после оног идиота од бившег мужа...
Исповест незасите цице и како су се целу ноћ њих седморица ређали на њој можете прочитати ОВДЕ.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА