Најновије

ОТКРИВЕНО: Људи са овом особином имају највише секса

Толико о глумљењу недостижности.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Нова студија је показала да људи који су више алтруистични, или другим речима, једноставно су љубазнији и пажљивији од других, имају више секса.
Студија је објављена у британском Журналу психологије, а била је усмерена ка разумевању ефекта који ,,алтруизам ван сродства“ има на сексуални избор. Резултати су донекле изненађујући.
Студија је подељена на два различита експеримента. У првом, 192 жене и 105 мушкараца имали су задатак да попуне извештај о  несебичном понашању. Они који су имали већи учинак на ,,скали алтруизма“ су истовремено пријавили већи број сексуалних партнера, више необавезног секса и чешћег секса у вези.
У другом, учесници су испитивани о томе да ли би се посветили неким несебичним делима, попут донирања неких новчаних добитака или давања крви. Опет, они који су више прихватали овакво понашање су генерално били сексуално активнији. Интересантно је да је овај ефекат повећан код учесника мушког пола, који су често били сексуално ,,награђени“ за своје несебично понашање.
Ми желимо да верујемо да доброта нечије личности може помоћи у везама, али ова студија је већином базирана на самоизвештавању, насупрот објективном испитивању, те оставља пуно простора за грешке. Слободно можемо рећи да су неки учесници вероватно мало преувеличавали, поготово ако узмемо у обзир тему која се обрађивала.
Које су највеће фантазије свих жена, а стиде се да пробају, погледајте ОВДЕ.
Извор:Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА