Најновије

ШОК, НОЛЕ ОТКРИО ИНТИМНЕ ДЕТАЉЕ ИЗ ЖИВОТА: Ево шта је рекао за Јелену!

Шестоструки шампион Аустралијан опена уочи старта овосезонског гренд слема у Мелбурну објашњава да снагу за нова врхунска остварења црпи највише из породице.

Новак Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Новак Ђоковић данас у 9 часова против Шпанца Фернанда Вердаска креће у нови победнички поход, а према ономе како изгледа и како се осећа, верујемо да може далеко. Наш ас је радо одговарао на разноразна питања новинара, чак и на она која се односе на његов приватан живот. Уз осмех и са пуно поноса констатовао је да му је супруга један од највећих ослонаца у животу. 
- Јелена је особа са којом увек могу да разговарам, да се отворим, пожалим... Када ми је потребно раме да се исплачем, Јелана је увек ту. Срећан сам због тога. Тенис, спорт и живот су ништа без породице. Наш син Стефан је радознало дете и тражи да стално буде ван куће. Активан је по цео дан, али шта друго можете да очекујете од двогодишњака? Полако почиње да личи на мајку и драго ми је због тога - испричао је други носилац на турниру у Мелбурну.
Српски тенисер је рекао да се радује доласку у Мелбурн и да има озбиљне планове за аустралијску метрополу.
- Да ли бих волео да отворим ресторан или бар у Мелбурну? Зашто да не! Мелбурн је идеална средина за гајење органске хране. Обишао сам доста барова са „шареном“ храном и стварно сам одушевљен избором. Уживао сам у природним соковим, смутијима и чија пудинзима. Мој став према храни је: „Дозволи да ти храна буде лек, и да ти лек буде храна.“ Што више експериментишем са храном и тражим нове изворе енергије то се боље осећам и знам да ћу зато дуже играти на врхунском нивоу.
Ђоковић планира да у 2017. иде корак по корак, од противника до противника, од турнира до турнира...
- Конкуренција је све јача и није озбиљно да се размишља унапред. У Мелбурну прво играм са Вердаском, а за касније ћемо да видимо. Мислим да слично размишљају и остали играчи.
Ђоковић се као други носилац налази у доњем делу жреба, у којем добар пласман у Мелбурну очекују и Милош Раонић, Гаел Монфис и, наравно, Рафаел Надал. Под условом да Новак савлада Фернанда Вердаска, у шта сви верујемо, у другој рунди (четвртак) би се састао са победником из меча Денис Истомин (Узбекистан) - Иван Додиг (Хрватска). Потенцијални противник у трећем колу је Шпанац Пабло Карено Буста, који је у Мелбурну постављен за 30. носиоца. Вајда неће више да чути! Погледајте ОВДЕ шта је рекао о Бекеру, Ђоковићевој "трансформацији"... Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА