Најновије

ТРЕБА ЗНАТИ: Урадите јој ово док спава и почеће да свршава у сну!

Учините да време у свету снова ваше жене буде фантастично.

Илустрација (Фото: Принтскрин)

Да ли вам се икада догодило да сте се пробудили усред ноћи знојави, заћуђени и узбуђени, и запитали се: "Да ли сам управо доживела оргазам у сну?" Одговор је вероватно да, јер жене као и мушкарци, могу имати секси снове који се завршавају оргазмом, рекао је Мајкл Крајхман, директор центра за сексуално здравље у Калифорнији.
"Оргазам је ритмична контракција ваших мишића на дну карлице, али такође покреће и испуштање неуротрансмитера који стварају еуфорију у мозгу", истакао је Крајхман.
Дакле, веза између вашех мозга и тела може створити сензације које ће вас искушавати да их се не пробудите када аларм ујутру зазвони.

Сан је савршено време за оргазам

"Током дана, немате времена да допустите вашем мозгу да 'одлута' и размишља. Док спавате, налазите се устању мира и релаксације која допушта несвесном да истражи све аспекте вашег живота, укључујући и секс", а сви знамо колико то истраживање може да буде забавно!

Како да јој помогнете да доживи оргазам у сну

"Пре него што легнете да спавате, причајте са вашом партнерком на одређени секс сценарио", саветује Колон и истиче један важан детаљ. Најдубља фаза сањања се догађа у другој половини ноћи, тада ваша партнерка је увелико заспала. Полако почните да је мазите по клиторису, јако благим покретима чисто да јој потпомогнете у доживљавању сна. Спојите то "узбуркавање" крви са секси сном. Она може почети да сањате да има оргазам, као и да заиста доживите један и почне да свршава. "Нерви се протежу од вашег мозга кроз тело. Постоји повезаност ума и тела када је реч о оргазмима у сну", истиче стручњак за сексуалне односе. Ваша партнерка се уствари у том тренутку налази између јаве и сна. Погледајте ОВДЕ питајте ово жену пре секса и уследиће ватромети страсти у кревету! Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА