Најновије

АХ, ОХ, УХ: Ово су реченице које Српкиње начешће говоре током секса!

Дефинитивно се наше жене разликују од осталих у свету! Поготово у кревету.

Илустрација (Фото: beeg.com)

Питане су девојке једне београдске фирме шта говоре током страсног сексуалног односа. Анкета је била анонимна, па су самим тим и одговори били искрени, а неки и прилично интересантни.
Понекад је довољан и мали узорак испитаника да би се дошло до правих одговора, па чак и на шкакљива питања. Српкиње су решиле да буду искрене.
Девојке једне домаће фирме су се изјасниле о томе шта из њихових уста излази док траје најлуђи секс и док њихово тело обузима незаборавна врелина.
- Ух, ох, ах…
Већина припадница нежнијег пола је признало да у кревету углавном испуштају уздахе, попут ух, ох, ах. Потребу да ово изађе из њиховог грла објашњавају заносом који их обузима.
- Је*и ме! Јаче! Настави!
Међу најчешћим речим које жене изговарају док су у екстази су популарно – је*и ме, али ту се налазе и – јаче и тако. Овим девојке учествују у лудачкој страсти која се разбуктава током секса.
- Ммм, супер! Најбољи си! Тако, тако!
Уз ове речи жене често везују и име партнера. То је јако подстицајно и тиме обезбеђују себи луд ровод у спаваћој соби. Жене воле да охрабрују своје мушкарце, јер онда добију жељени ужитак, или нешто још боље.
- Биљана царица! Ах, Ивана краљице!
О, да! Даме некада бодре и себе. Овако се страст неминовно шири између патрнера, а истовремено се подстиче још већа ватра.
Поред ових сексуалних реченица, које се могу објаснити на секси начин, неке девојке су нас баш изненадиле својом искреношћу, али и креативношћу међу чаршавима. Обратите пажњу на следеће изјаве и замислите да вам их саопшти девојка у тренуцима усхићења.
- Мишу мој!
- Ништа – ништа!
- Је*оте, мрдни се мало, пашћу!
Хм, ми не знамо како овакве фразе тумаче мушкарци, али оне не спадају ни у једну познату категорију подгревања привлачности. Ако имате ОВЕ проблеме са пенисом, ваше здравље је у опасности!
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА