Најновије

СИРИЈСКА ВОЈСКА НЕЗАУСТАВЉИВА: Ушла у нови град у долини Барада!

Сиријска арапска војска (САА) је наводно ушла у мали град Афрах у долини Барада у руралном делу Дамаска, како je у четвртак тврдило званично медијско крило Хезболаха.

Сиријска арапска војска (САА) је наводно ушла у мали град Афрах (Фото: Синхуа)

Неке пријаве про-владиних активиста указују на то да су милитанти у Афраху и сиријска војска склопили примирје; што је један од разлога због чега им је било дозвољено да уђу у град.
Осим што је ушла у Афрах, сиријска војска је такође заузела и велики врх брда 'Аридх Ал-Саман, који се налази северно од поменутог града. У међувремену, у Ал-Фијах Спрингсу, сиријска војска је наставила са својим војним операцијама унутар овог града од кључног значаја у четвртак, гађајући одбрамбене редове Јабхат Фатех Ал-Схам-а (некадашњи фронт Ал-Нусра) који се налазе око извора воде.
Уколико сиријска војска заузме бунарски извор воде у наредних неколико дана, моћи ће да обезбеди залихе воде сиријској престоници након више од 4 недеље. Катастрофа Исламске државе! Погледајте ОВДЕ, изгубили пола града, десна страна Тигра очишћена од терориста! Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА