Најновије

ИМАЛА ЈЕ НЕОДОЉИВЕ ДОЈКЕ: Развалио сам девојку од доброг друга! (18+)

Мој добар друг довео је своју девојку код мене у салон на масажу. Рекао јој је да је оставља у добрим рукама и да ће доћи по њу. Оно што није ни слутио је шта ће се десити.

Илустрација (Фото: Принтскрин)

Легла је на сто, рекао сам јој да се опусти и да ће уживати. Масажа је полако кренула... Завукао сам јој руке испод мајице и почео лагано да је масирам и мазим од леђа па до гузе. 
Масирао сам је по врату и све спорије се спуштао по леђима и са стране. Тако сам дошао до обода с*са. Чуо сам само њен секси, пригушени уздах. Наставио сам са масажом све више освајајући њене с*се, док се њен уздах појачавао и полако прелазио у стењање. У том мажењу сам у једном тренутку ухватио руком целу с*су и почео је полако и нежно стискати и месити. Стењала је све гласније. Свако мало би ме упитала: – Чаки, зашто ми то радиш? То ме је још више напалило и између два прста сам јој ухватио брадавице, а другом руком коју сам провукао испод ње ухватио сам је и за другу с*су. Месио сам јој сисе истовремено успут јој њежно стишћући и уврћући брадавице. То ју је излуђивало и приметио сам да је почела да врти гузом. Пошто сам ја лежао иза ње и био припијен скроз уз њу, њени гузови су се набијали на моју алатку. Упорно ме је запиткивала зашто јој то радим, али руке су јој цело време биле на мојим рукама не покушавајући уопште да их склони. Ја сам се као наљутио, само да видим каква ће бити њена реакција. Склонио сам руке са обе сисе и одмакао се од ње. Брзо се окренула према мени и питала шта ми је сад, а испод покривача ми је ставила руку међу ноге. Задигла је мајицу коју је имала на себи и ја сам је зграбио. Почео љубити по грудима и по сисама. Ја иначе јако волим сисе. Волим их месити, мазити, увртати брадавице, цуцлати их… А њене су биле тако савршене... Осетио сам под руком колико је мокра. Било је очигледно да је напаљена до бола. У том тренутку сам полудео од напаљености.
Вртела је дупетом, а међу ногама као да јој је поплава била. Само је понављала: – Чаки, развали ме … Чаки, развали ме … Добра предигра је веома важна. То сам одрадио како треба сад сам крену на конкретне ствари. - А сада те желим у себи. Желим да ме јебеш и немој да престајеш… И ја сам то желео јако. Кренуо сам јако да је набијам, стењала је. Обоје смо уживали. Ухватио сам је за њене савршене с*се и кренуо да свршавам. Било је феноменално.  Полако су се страсти смириле и друг је дошао по њу. Рекла му је да је била задовољна масажом и да ће опет доћи код мене. Погледајте ОВДЕ, забио ми га је толико да сам вриснула!  Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА