Најновије

НОВИ ВЕТРОВИ: Медојевић очекује промене!

Један од лидера црногорског опозиционог Демократског фронта Небојша Медојевић очекује да ће нова америчка администрација да прекине непријатељство и успостави сарадњу са Русијом на креирању новог светског поретка.

Небојша Медојевић (Фото: Јутјуб)

Медојевић, који је данас присуствовао инаугурацији америчког председника Доналда Трампа у Вашингтону, изразио је очекивање да ће Трамп да покрене велике промене.
- Уместо глобалног банкарског фашизма, изазивања ратова, разарања земаља, изазивања избегличких криза, глади, сиромаштва, све зарад енормног богаћења једне уске групе шпекуланата, од Трампа очекујем да покрене велике промене и повратак традиционалним вредностима, као што су демократија, суверенитет држава и грађана, јачање реалне економије и одбацивање погубног неолибералног фашизма који је довео свет пред избијање новог светског рата - навео је Медојевић у писаној изјави. Он се нада да ће Трампова аминистрација у Демократском фронту добити стратешког партнера када је у питању изградња нове, слободне, демократске Црне Горе, уједињене око интереса грађана и стварања сјајне перспективе за генерације које долазе. - Повратак раду, породици, патриотизму, јединству нације, безбедности, правној држави традиционалне су хришћанске вредности које Демократски фронт дели са новом политиком председника САД - истакао је Медојевић. Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА