Најновије

РАТНО СТАЊЕ У ШВЕДСКОЈ: Војска мора на улице! Мигранти дивљају градом, силовања преносе на Фејсбуку! (ВИДЕО)

Шведске власти губе контролу над безбедносним изазовима у својој земљи.

Малме (Фото: ЈуТјуб)

Посланик шведских демократа Магнус Олсон затражио је да војска буде послата у Малме да би успоставила ред и закон на улицама трећег по величини града у Шведској. Олсон је рекао да је крајње време да војска преузме ствар у своје руке и прекине излив насилних злочина који не престају у том граду, закључивши да је Малме изгубио довољно својих грађана у пуцњавама и бомбашким нападима. Олсон решење у војној реакцији види, пре свега, због тога што та земља не поседује довољан број полицијских снага које би могле да изађу на крај са овим проблемом, а не зато што војска треба да ради полицијски посао.
Малме, који је у шведској добио и име "град безакоња", већ месецима уназад жртва је масовног вандализма и злочина, а маскиране банде вршљају градом по вољи, сукобљавајући се са супарничким бандама и онемогућавајући нормалан живот становницима. Тренутно, око 40% становништва Малмеа чине муслимани, међу којима их је највише из Ирака и Босне.

Силовање на ФБ-у

У шведском граду Упсала ухапшено је три мушкарца, арапска мигранта који су на Фејсбуку уживо преносили силовање једне Швеђанке. Пренос који је био емитован на једној затвореној ФБ групи око 9 ујутру узнемирио је њене чланове који су алармирали полицију. Полиција је реаговала у најкраћем могућем року, али по снимку који се појавио на ЈуТјубу, види се да мучно силовање траје најмање седам минута пре него што је полиција упала у стан. Према речима сведока, девојка је била готово у несвести када су угледали стравичан призор масовног силовања на свом екрану.  Како је навела једна од сведока, ужасавајући снимак је пратило више од 200 људи када је полиција упала. На снимку се види један од силоватеља како описује шта се дешава у суседној просторији, у којој су се још двојица његових пријатеља иживљавали над девојком, а онда и долазак полиције. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА