Најновије

СТРОГО ПОВЕРЉИВО: Анастасија у вези са највећим српским заводником!

Шок!

Анастасија Ражнатовић (Фото: Јутјуб)

Ћерка фолк певачице Светлане Цеце Ражнатовић Анастасија, недавно је упловила у нову везу. Њен садашњи изабраник је Ђорђе Куљић, који је јавности познат по томе што се забављао са старлетом Станијом Добројевић.
Наиме, како извор близак младој Ражнатовићевој наводи, Анастасија и Ђорђе су се упознали преко заједничког пријатеља и убрзо почели да се виђају.
- Њих двоје су се упознали у граду, били су у заједничком друштву. Ђорђе је тражио број од друга, и након неколико дана почели су са дописивањем, али и да излазе заједно. Ђорђу се Анастасија одмах допала и рекао је пријатељу да није очекивао да је толико спонтана и шармантна. Ни Анастасија није била ни мало равнодушна након упознавања, тако да је било за очекивати да ће се смувати - каже извор и наставља: - Обоје су се договорили да не износе ништа у јавност, јер би због Анастасије одмах били под лупом медија. Она се посебно плаши због тога што се опекла са Милошем Теодосићем, јер се њихова веза нелавно завршила. Замолили су пријатеље да никоме не причају, како медији не би сазнали да су заједно док се не увере да је њихова веза озбиљна и на дуже стазе - наводи извор. Такође, извор тврди да се пар виђа тек месец дана, али да су често заједно у граду. - Ђорђе и Таса стално излазе заједно у ноћни провод, али увек планирају излазак тако да се нађу у већем друштву, како никоме не би запали за око. Обоје су веома дискретни и не сликају се заједно нити објављују заједничке фотографије, да не би покренули спекулације да су у вези. Ђорђе је иначе познат као неко ко се слика са свима и има много слика са другарицама, али са Анастасијом нема ниједну на друштвреној мрежи зато што поштује њену одлуку да везу сачувају у тајности док не буду сигурни да ће се нешто из тога изродити - завршава извор. Подсећања ради, Ђорђе Куљић доспео је у жижу јавности због везе са старлетом Станијом Добројевић. Медији су писали о њиховим путовањима и изласцима, међутим Ђорђе није давао изјаве за медије тим поводом. Он је пре станије био у вези и са Софијом Милошевић, због чега је писало да јој је станија отела дечка. Погледајте ОВДЕ шта је урадила водитељка "Слагалице".
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА