Најновије

ШЕШЕЉ: Јеремић ми је побегао са ТВ дуела јер се плаши истине о Топчидеру, НАТО и милионима из Катара

Вук Јеремић у недељу цео дан преговарао са ТВ Пинк о дуелу са лидером радикала, али се на крају уплашио и отказао гостовање!

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

Кандидат за председника Србије Вук Јеремић уплашио се директног телевизијског дуела са лидером СРС Војиславом Шешељем и избегао "двобој" који је био заказан за недељу у 21 час на ТВ Пинк.
Јеремић и Шешељ требало је, по плану, да укрсте ставове уживо у специјалној политичкој емисији чији је водитељ Јована Јоксимовић. Иако је целог дана преговарао са људима са Пинка и у једном тренутку преко посредника поручио да је 'близу одлуке да пристане', Јеремић је у недељу предвече одбио гостовање правдајући се "неодложним обавезама".

Крајње бахато

Према речима добро обавештеног извора, Јеремић је најпре, током преговора о ТВ дуелу, постављао бројне услове.
- Прво је тражио да му се унапред достави списак питања и да му се детаљно изложе теме. Захтевао је и да се Шешељу не дозволи да му упада у реч... И иако су све његове услове прихватили и ТВ Пинк и Шешељ, он је у недељу увече преко секретарице јавио да неће доћи због, како је рекао, неодложних обавеза које су му искрсле... - преноси саговорник, који је инсистирао на анонимности.
Јеремић се није оглашавао овим поводом, а коментар нисмо добили ни од његових сарадника у ЦИРСД. Шеф радикала Војислав Шешељ, на другој страни, потврђује да му је Јеремић "кукавички побегао с мегдана".
- Био сам спреман да згазим Јеремића! Кад су ме звали са Пинка, одмах сам пристао на све Јеремићеве услове. Међутим, у недељу увече су ми изненада јавили да је емисија отказана. Уплашио се и показао да је најобичнија кукавица! Оно што је сигурно, Јеремића у емисији не бих штедео, а спремио сам му био и нека изненађења. Али мрав капиталац је побегао! - подвлачи Шешељ.
Он додаје да има бројне доказе који компромитују Јеремића и да је њима планирао да га "изрешета" у емисији:
- Један део тих ствари већ сам изнео у јавност, а један део чувам да му у кампањи саспем у лице. Рецимо, како је трошио паре док је био министар, на које је све луксузне дестинације путовао о трошку грађана Србије, како је тражио од амбасада да му доплаћују председничке апартмане јер му друге хотелске нису одговарале, како је бирао само најскупљи смештај, само "Шератон", "Хајат" и "Кемпински"... - набраја лидер радикала и каже да се Јеремић ипак највише плаши афере "Топчидер", истине о својим тајним везама са НАТО пактом, али и милионима које добија од исламиста из Катара!
- Јеремић се страшно, најстрашније плаши истине о убиству гардиста у Топчидеру јер је и те како умешан у заташкавање тог страшног злочина! Он крије и своје блиске тајне везе са НАТО пактом, а 'Викиликс' показује и да је јако близак са Мишковићем и другим тајкунима... На крају, пре или касније мораће да објасни и зашто и како добија милионе евра од исламиста из Катара - набраја Шешељ.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА