Најновије

Гледао сам порнић у којем се девојка кресала са два лика, а онда сам схватио да је добро познајем...

И поред богате понуде којекакве порнографије на интернету, неки сматрају да је најузбудљивија категорија аматерских порно снимака. Међутим, сурфовање кроз овакву врсту садржаја крије једну могућност која може (мада не нужно) да буде и узнемирујућа, чак и крајње хорорична.

Илустрација (Фото: beeg.com)

Замислите сценарио: тражите врели кућни снимак неких анонимних веселих порнићара, а налетите - на некога кога познајете. Мач са две оштрице! На популарном сајту "Редит", корисници су пренели своја искуства из оваквих ситуација, која варирају од срећних до кошмарних.
Један мушкарац, примера ради, открио је како му је било када је нашао снимак своје средњошколске симпатије. "Заиста сам се јако ложио на ту девојку. А први пут када сам ушао на сајт Gone wild,  мојим првим кликом пронашао сам баш снимак њених голих груди! Да ли је било већ коју годину прекасно? Да! Да ли је било мање сјајно? Не!", написао је он.
Други је открио да није ни било прекасно. На сајту посвећеном пирсингу пронашао је слику пробушене брадавице девојке на коју се ложио, те ју је отштампао и направио сат са том сликом. Брадавица је била тачно на средини. Овај сат поклонио је девојци, а она је сматрала да је овај потез врло духовит.
Неке од оваквих снимака ипак није пожељно пријавити: "Пронашао сам порнић мајке моје девојке. Идем у гроб са тим сазнањем!"
Још један донекле сличан случај: "Пронашао сам порно снимак младе рођаке мог пријатеља. Имала је једва 18 година. Дуго сам размишљао да ли да се огласим. Прво сам мислио да разговарам о томе са њом. Онда сам помислио да би требало да кажем њему. На крају сам сам схватио да је боље да ћутим. Било је очигледно да га је направила намерно, па сам помислио да је боље да не све то не оде у неком чудном правцу. Чак и ако бих рекао свом пријатељу, чинило ми се, ништа добро не би произишло из тога, па сам ћутао."
Има и шокантнијих примера: "Када сам имао 3-4 године моја мајка је снимила групни порно снимак. Случајно сам га нашао и нисам га погледао. Не бих рекао да ми треба то да погледам."
Најнепријатније се, бар судећи по исповести на "Редит"-у осећао мушкарац који је пронашао порнић своје бивше веренице:
"Била је са два мушкарца. Један ју је узео од позади, а другог је орално задовољавала, док није доживео оргазам. Носила је огрлицу коју сам јој ја поклонио. Плакао сам. Схватио сам да сам и даље врло заљубљен у њу..." Питајте ОВО жену пре секса и уследиће ватромети страсти у кревету Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА