Најновије

ТРАМП ПРОТИВ ЏИХАДИСТА: Ограничићу визе за 7 муслиманских земаља с јаким екстремизмом (ВИДЕО)

ВАШИНГТОН - Председник САД Доналд Трамп изјавио је да је његов план да се ограничи улазак људи из 7 муслиманских земаља неопходан јер је свет у "потпуном хаосу".

Трамп (Фото: Синхуа)

Реч је о Сирији, Ирану, Ираку, Либији, Јемену, Судану и Сомалији, а Трамп је за АБЦ њуз објаснио да није реч о "прогону муслимана".
"То није прогон муслимана, већ муслиманских земаља у којима се дешава страховит терор", објаснио је. Према његовим речима, САД има већ довољно проблема и без доласка људи који желе страховита разарања. Трамп је одбио да наведе на које земље мисли, али је рекао да верује да је Европа направила огромну грешку што је допустила милионима тих људи да дођу у Немачку и друге земље.
"Све што треба да урадите је да погледате, то је катастрофа шта се тамо дешава", додао је. Амерички председник је на питање да ли је забринут да ће његов план разљутити муслимане широм света, одговорио да већ има довољно беса у свету већ.
"Шта, мислите да ће ово да изазове још мало беса? Свет је бесно место. Све се већ догодило. Ишли смо у Ирак, а није требало. Није требало да се извучемо као што јесмо. Свет је у хаосу", казао је он. Трамп ће смањити финансирање УН за 40 одсто. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА