Најновије

ВУКОВИ СЕ НАМНОЖИЛИ, МИСЛЕ ДА ЋЕ СЕБИ КУПИТИ БЕСМРТНОСТ! Никола Којо отворено о политичарима и погубљеним душама! (ВИДЕО)

''Као друштво које се ослања на енергију живота, а не пљувања. дошло је до владавине обрнутих вредности'', изјавио је Никола Којо у емисји "150 минута"

Никола Којо (Фото: Јутјуб)

Глумац Никола Којо је током гостовања у емисији “150 минута” на ТВ “Прва”, причао положају глумаца, великом утицају друштвених мрежа и на веома сликовит начин описао стање у нашем друштву. – Од овце може да постане вук. Кад овци укину пашњаке онда она прелази у вука, тамо где ће је неко нахранити. Али, мислим да треба достојанствено издржати, проћи ће и та фаза да је човек човеку вук. Фаза када су се вукови намножили. Мисле да ће гомилањем тих неважних материјалних ствари купити себи бесмртност, уместо да се баве љубављу и позитивном енергијом. Можда вукови, на крају, могу да пређу у псе, своје блиске сроднике… Можда је то правац у којем ће се друштво кретати – рекао је Којо. – Некако смо, не само глумци, него као друштво деградирани. Као друштво које се ослања на енергију живота, а не пљувања. дошло је до владавине обрнутих вредности. Врло често чујем коментаре-шта то глумац има да расправља. Зашто само политичари имају право да се разумеју у све? Зашто је другима забрањено да коментаришу? Друштвене мреже су натерале младе људе да читају само наслове и поднаслове и онда се често ослањају на полуписмене коментаре неких “погубљених душа” (како их је назвао Драган Великић) који коментаришу по интернету, и они у ствари креирају јавно мњење не само о глумцима, него и о свим умним људима који исправно живе свој живот – објаснио је познати глумац. Познато је да Којо не воли да говори о свом приватном животу, и ово је била једна од ретких прилика када је причао о свом односу са ћеркама: Да чујете најглупљи виц на свету, погледајте ОВДЕ. Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА