Најновије

ОПШТИ ХАОС У ПАРОВИМА, СТРАДАЛА И ВОДИТЕЉКА: Летеле флаше, зидови обијени, 3 прекида, а обезбеђење... (ВИДЕО)

Јелена Крунић и Ксенија Крањец гађале су флашама и лименкама Милутина Радосављевића Милија.

Парови (Фото: Скриншот)

"Склон'те чаше и бокале, разбио бих свет од шале, да је само случајно од стакла", пева Ђорђе Балашевић, а продукцији ријалитија "Парови" би паметно било да послуша њихов савет јер су укућани почели да праве озбиљан лом.
Они као да су подивљали на неки скривени миг. Како другачије описати синоћње догађаје када су чак три пута за кратко време летеле флаше по луксузној земунској вили. И три пута је програм прекидан, а обезбеђење је улетало да одведе разбеснеле у изолацију. А водитељка Бојана Ристивојевић је попут ћате записивала: "Особа та и та - у изолацију. И 100 евра казне које ће бити одбијене од хонорара!"
Милутин Радосављевић Мили као да је дежурна мета када се неко у "Паровима" лати флаше. Овога пута су на њега кидисале две прзнице: Јелена Крунић и Ксенија Крањец. Прва је "реаговала" огромном стакленом флашом која се потом распршила о зид иза Милија.

Неколико минута касније је Ксенија гађала Милија лименком, а како је он седео близу Бојане Ристивојевић, шприцер је завршио на водитељкиној хаљини. - Ксенији 100 евра казна и одмах у изолацију. Моју хаљину ћеш такође платити, биће ти одбијено од хонорара - рекла је Ристивојевићева и нагласила обезбеђењу да Јелену Крунић још држе у изолацији, а да Ксенију сместе у неку другу просторију. Погледајте ОВДЕ, Раста невиђено испрозивао Балашевића! Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА