Најновије

ОТКРИВЕНА ТАЈНА АРКАНОВОГ ТИГРА: Ово је прича која стоји иза Ражнатовићевог љубимца (ФОТО)

Нема особе која се на помен Аркановог имена не сети фотографије на којој он држи малог тигра.

Аркан (Фото: Јутјуб)

Ипак, никада није било познато откуд младунче са њим и зашто је имао тигра за љубимца?
На Фејсбук групи Легенде деведесетих, објављен је пост у којем је објашено када се младунче при пут појавило у Ражнатовићевом друштву, као и где је касније завршило. 
Наиме, младунче тигра почело је да прави друштво Аркановој Српској добровољачкој гарди још у време Вуковара. Тигар се премијерно појавио на чувеној фотографији на којој га држи командант Жељко, док се у позадини виде саборци са фантомкама наоружани до зуба.
Ова слика се брзином тигра нашла на насловним страницама најпознатијих иностраних дневних новина жељних сазнања о главним јунацима српско-хрватског рата. Тада су Арканови добровољци названи Тигрови.
Када се Легија придружио Аркановој Гарди, почео је посебну обуку регрута који су пре тога прошли обуку Борислава Пелевића. Унапређени гардисти су названи Супер Тигрови.
Није познато да ли је исти тигар гостовао у Цецином споту за песму „Монотонија", али био је доказ да је „тигроманија" захватила све из Аркановог окружења.
Тако се данас кик-бокс клуб из Јагодине зове „Палмини тигрови", а „Тигар" је и име једног јагодинског ресторана. Такође се и Ражнатовићев син Вељко на друштвеним мрежама потписује као АркТигар.
Како се причало, чувени тигар је заправо био тигрица под именом Маза и са ратишта је Аркан донео Вуку Бојовићу у Бео Зоо врт. Скоро се појавила лажна вест на једном порталу о смрти управо тог тигра кога су у тексту назвали Нелсон. Како се сазнаје, тигрица је жива. У време када ју је Аркан показао била је младунче, а просечан животни век тигрова је око 25 година… Ликови који су обележили епоху криминала и подземља и даље се често спомињу. ОВАЈ момак је важио за једног од најјачих људи Југославије. Његову снагу поштовале су највеће зверке тог доба. 
Извор: espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА