Најновије

ИЗЛАЗНОСТ ЋЕ БИТИ ОГРОМНА, РЕЗУЛТАТИ ЋЕ ВАС ИЗНЕНАДИТИ: Ево ко би победио на председничким изборима да се гласа у недељу! (ВИДЕО)

Представљена је најновија анкета Агенције “Фактор плус” у вези са предстојећим председничким изборима.

Неизвесност расте пред изборе (Фото: Правда)

Анкетом која је рађена у периоду 24. до 31. јануара на узорку од 1.200 испитаника, показано је да би Вучић, уколико би био кандидат СНС-а, освојио 55,2 одсто. Вуку Јеремићу поверење је поклонило 12,1 одсто испитаника, исто толико и Војиславу Шешељу.
Саша Јанковић добио је 8,1 процената, Ивица Дачић 10,8 а Томислав Николић 36,2 одсто.

Ако Тома буде кандидатТ СНС-а проценат пада скоро 20%

Скроз другачији резултати би били уколико би СНС за кандидата имао актуелног председника Томислава Николића. За разлику од Вучићевих 55,2%, Николић би имао 36,2%, што је драстично мање у односу на првообјављену листу. Николићу би у том случају први пратилац био Вук Јеремић са 13%.

Популарност странака

Што се тиче популарности странака, ситуација стоји овако: СНС 51,2, СПС 10,5, СРС 8,7, ДЈБ 7, ДС 6,8 одсто. Све остале странке су испод цензуса, показало је истраживање. Ако би се парламентарни избори одржали у недељу, на изборе би изашло 47 одсто грађана, 29 не би, док 24 процента нису сигурни. Када би се у недељу одржали председнички избори, у том случају би 50 одсто грађана изашло на биралишта, 25 не би, док 25 одсто не зна. Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА