Најновије

ШЕШЕЉ ОДГОВОРИО НA ОПТУЖБЕ ДА ЈЕ ПОКРАО ГЛАСОВЕ: Радуловић је клинички случај!

Иако увелико трају припреме за председничке изборе, лидер ДЈБ, Саша Радуловић, се и даље бави претходним парламентарним изборима.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Покрет „Доста је било“, односно његов лидер Саша Радуловић, објавио је резултате своје анализе парламентарних избора, која, како каже, потврђује да је око 372.000 гласова покрадено. Сви су, тврди, отишли владајућој коалицији, односно СНС-у, СПС-у и радикалима. Због тога најављује и кривичне пријаве против Aлександра Вучића, Ивице Дачића и Војислава Шешеља.
– Aнализирали смо локалне и парламентарне изборе. Утврдили смо да се 372.000 гласова са локала прелило у Републици на потпуно невероватан начин, тако да је око 300.000 људи који су гласали за групе грађана на локалу, 47.000 који су гласали за ЂБ, ДС, ЛДП, ЛСВ, Нову, мањине и 27.000 који су гласали на републичким, а нису на локалним изборима, на републичком нивоу гласали или за СНС, СРС и СПС или за друге патриотске странке – рекао је Саша Радуловић.

Коментаришући Радуловићеве оптужбе, вођа радикала Војислав Шешељ каже да прича о крађи избора „нема везе с мозгом“.
– Ја мислим да је Радуловић потпуно луд, да је клинички случај. Заиста немам намеру да вређам, али стварно мислим да је потпуно луд. Могуће да је било крађа, али то треба доказати. И ја сам говорио да смо успели свега 84 одсто да контролишемо, али то о чему он говори везе нема с мозгом – каже Шешељ. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА