Најновије

ПУТИН ПРОЗВАО УКРАЈИНЦЕ: Глумите жртве да бисте извукли паре са Запада!

Влада у Кијеву испропвоцирала је ескалацију сукоба у источној Украјини зато што јој је потребан новац од западних партнера, до којег је лакше доћи када се нација претвара да је жртва и да је под агресијом, рекао је данас у Мађарској председник Русије Владимир Путин током заједничке пресконференције са мађарским премијером Виктором Орбаном.

Владимир Путин (Фото: kremlin.ru)

- Влади Украјине данас је потребан новац, а најбољи начин да до њега дођу јесте из Европске уније, од одређених земаља Европе, САД и интернационалних институција које себе представљају као жртве - рекао је Путин.
Он је навео и да је након пружене подршке одређеном председничком кандидату САД, влада Украјине сада тражи да оствари боље контакте са новом администрацоијом председника Доналда Трампа.
- Опозиција Украјине била је доиста активнија услед очигледних пропуста лидера у областима попут економије и сада они покушавају да их утишају и повуку народ око Владе што је лакше учинити у позадини "обнове неког конфликта". Кијев је испровоцирао последње тензије у источном делу Украјине и сада тражи изговор да се не придржава споразума - образложио је Путин. Погледајте ОВДЕ Порошенко расписује референдум о уласку Украјине у НАТО! Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА