Најновије

ВОЛИМ ДА ГА МОЛИМ ДА МИ ДА: "Преклињаћу га опет, јер знам шта ме чека"

"Комшијске кафе" су нам постале све учесталије.

Илустрација (Фото: beeg.com)

Славишу сам први пут видела у продавници у близини моје зграде. Висок, црн, са оним шмекерским осмехом који као да говори "мењам их к'о чарапе, време је за нове". Наравно, код мене је одувек било да сам се ложила на те "играче" иако сам знала да велике вајде и неке конкретне везе ту неће бити. 
Како сам имала само пар ствари, пропустио ме је преко реда, али додао како ћу морати да му се "одужим за услугу". Прихватила сам његову игру и наставила да флертујем, што му је очигледно веома импоновало. Касније ми је рекао да му је било веома интригантно што се нисам понела као нека шипарица, већ му парирала када су форице у питању.
Испоставило се да живи у згради до моје, па смо се договорили да сутрадан дође на "комшијску кафу". Био је тачан у минут, а ни када је дошао није губио време. 
Осећала сам како ме гута пољупцима, а језик је користио толико добро, да нисам могла да верујем. Није било оног бесомучног палацања у устима, већ "прождирање" настало услед експлозије сексуалне енергије. А онда је рекао:
- Хоћу да ме преклињеш.
Прво нисам била сигурна да сам добро чула, али је убрзо поновио. 
- Преклињи ме, реци 'молим те узми ме, дубоко'.
Имала сам неодољиви порив да се насмејем, јер будимо реални, ја, Ана у животу нисам никога ни за шта преклињала, а камоли за секс. Ипак, нешто ме је копкало, па сам прихватила ту његову игру. А тада... Знате оно кад кажу "ватромет у кревету", "доживела помрачење свести од оргазма" и слично, е па људи моји то је и те како могуће. 
Држао ми је руке изнад главе, као да су везане, а ја сам се увијала од чисте есктазе и задовољства. Онда ми је умирио и кукове, ушао најдубље до тада, а оргазам који сам доживела никада нећу заборавити. 
"Комшијске кафе" су нам постале све учесталије, али сам сваки пут морала да га преклињем за секс. Ипак оно што смо обоје приметили јесте да су полако прешле и у право кафенисање, праћено разговором. Сложили смо се да ћемо покушати да будемо моногамни, и упустили смо се у везу. 
И даље доживљавам помрачење свести, а сваки пут је све интензивније. Само када помислим на то, по мало овлажим. Једва чекам вечерас, преклињаћу га опет, јер знам шта ме чека. Која је Српкиња проглашена за најбољу порно-глумицу због дуплих пенетрација погледајте ОВДЕ.
Извор: expres.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА