Најновије

ТАЈ МАЛИ ГЛЕДАО ЈЕ У МЕНИ СЕКСУАЛНИ ОБЈЕКАТ: Исповест ове милфаре ће вас потпуно шокирати (18+)

Ова исповест ће вас сигурно заинтригирати и пробудити у вама скривене страсти, чак и ако не одобравате оно што је ова жена урадила.

Илустрација (Фото: beeg.com)

“Имам 42 године, у браку сам 16 година и имам двоје деце. Када се то догодило, пре три године, већ нисам била свесна да и даље неко, осим мог супруга, може да ме посматра као сексуални објекат.
Пошто сам остала без посла, радила сам као спремачица по кућама, а већина мојих клијената били су богаташи. Тог лета ангажовао ме је један брачни пар, хирург и адвокатица, и после моје треће посете, њихов 20-годишњи син почео је чудно да се понаша. Долазила сам ујутру, око десет, баш пошто се дечко будио, па ми је отварао у пиџами. Њих двоје увек су били на послу. Дечко је био помало неотесан, али некако и симпатичан… Није са мном ништа нарочито причао.
Четврти пут је оставио најпре отшкринута врата собе, а потом и тоалета, и пустио ме да га видим како маструбира. Није било сумње да је то намерно урадио, и мислила сам да му је то нека уврнута шала. Била сам љута и осећала се некако понижено, али сам само игнорисала све то и завршила посао ништа не рекавши. Двоумила сам се да ли да поново одем код њих, али новац ми је био потребан, а они су поштено плаћали.
Нисам могла ни да наслутим шта ће се догодити следећи пут. Био је сасвим директан. Док сам чистила под у дневној соби, прикрао ми се са леђа, одједном узео моју шаку и ставио је на свој пенис у ерекцији. Осетила сам га преко пиџаме и трнгула се и питала га – Шта радиш то?
– Ајде мало, шта? – одговорио је он, и извадио га напоље. Гледала сам слуђено – истовремено сам била шокирана, али ме је запрепастило када сам схватила да ме, заправо, жели. Тај мали, гледао је у мени сексуални објекат, што ни у сну нисам могла да замислим – тако нешто ми се није догодило годинама…
– Шта ти је – рекла сам збуњено, а он ми је опуштено пришао, и поново ставио моју руку на његов полни орган и почео да је помера. Осетила сам мирис његове младе, глатке коже, а онда ме је влажно пољубио у врат, и ухватио ме за задњицу.
– Ајде мало само, шта има везе – поново је прошапутао, и нисам могла да верујем, али врло брзо сам се узбудила…
Пратила сам његове покрете и ускоро наставила сама да повлачим руку по његовом пенису. Одвукао ме је до кожног кауча… сели смо тамо, ја и тај дечко дупло млађи од мене. Гурнуо ми је главу ка свом међуножју, па сам почела да га орално задовољавам. Памет ме је сасвим напустила, али ми је било јасно да га желим у себи… У једном тренутку, када ми се чинило да је близу врхунца, зауставио ме је, и оборио на леђа. Задигао ми је сукњу и скинуо гаћице и почео да продире у мене.
Извадио је пре него што је доживео оргазам, и пао поред мене. После десетак секунди, устао је и отишао у купатило, а ја сам се обрисала марамицама. Привела сам посао крају, како сам знала и умела. Пре него што сам отишла, замолио ме је да не кажем његовим родитељима, и ја сам рекла да нећу, јер не би било добро ни за њега ни за мене.
Нисам знала шта да мислим, али сам знала да ми је авантура пријала. А била је последња – после овог догађаја, његовом оцу почео је одмор, те је стално био код куће. Дечко није показивао било какве знаке да се ишта догодило…” Која је Српкиња проглашена за најбољу порно-глумицу због дуплих пенетрација погледајте ОВДЕ.
Извор: expres.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА