Најновије

Успешна сам и пуна лове, али ми сваки к***ц брзо досади

Ово је исповест успешне жене која у животу има само један проблем - не успева да нађе прави љубав. Или правог љубавника.

Илустрација (Фото: beeg.com)

Ја сам веома успешна жена. Имам пуних тридесет година, радим у једној успешној компанији, међутим мој проблем је што ми један исти ку*ац брзо досади. Привукао ме један симпатични младић од 24 година, који је деловао стидљиво и повучено. Упознала сам га преко другарице и после једне пијане ноћи (имала сам две године сексуалне паузе), одвела сам га у стан. 
Боже мој! Оно што се затим догодило ме је разнело на комадиће. Чим смо прекорачили праг, свукао је моју мини сукњу и зграбио ме је за гузове. Љубио ме је се стојећи, а онда ме је свалио на леђа и спустио се доле. Нисам још стигла да трепнем, а већ је кренуо са најбољим лизањем које сам доживела до тада. Шта да кажем, има тих талентованих мушкараца који из прве пронађу клиторис и јако добро знају шта да раде с њим. Буквално ме је "возио" лижући као професионалац. 
Мисли су ми се помутиле и само сам се препустила, испуштајући крике. Када ми је наредио да се нагузим, у магновењу сам послушала. Зграбио ме је за кукове, али није одмах почео као сивоња, него лагано, уживајући у сваком продирању. То је трајало и први пут сам доживела оргазам не трљајући клиторис. А пре тога сам већ свршила уз помоћ његовог магичног језика. 
Кад је извадио пенис и почастио ме млазом који је завршио на мојој задњици и леђима, срушила сам се на стомак и почела да се смејем, јер ужитак никако није пролазио. Требало ми је пола сата да дођем себи. Загрлио ме је отпозади, па смо заспали, онако припити и задовољени. Уопште није било лоше, за први пут. Поготово што има пенис просечне величине... 
Наставила сам везу са њим следећих шест месеци. И сваки пут је било све боље и боље. Углавном је долазио на мој позив и био је послушан као пас. Међутим, почео је да ме гњави да чешће излазимо, да постанемо прави пар. За то није било шансе. 
Он је био незапослен и долазио је из веома сиромашне породице. Када ми је рекао да ме воли и да би ми опростио и превару, шутнула сам га и блокирала његов број у телефону. Ускоро сам схватила да сам се смртно заљубила. 
Али не гледам уназад и не могу да губим време са сиротињом. Врло је могуће да ћу због тога платити самоћом, али таква сам каква сам. Завирите ОВДЕ у секс клуб за богате перверзњаке - групњаци, оргије, распад.
Извор: idemo-prvi.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА