Најновије

ЗБОГ ОПКЛАДЕ САМ СЕ КРЕСНУЛА СА ДВОЈИЦОМ: Мењали су се у мени док је муж вирио иза дрвећа! (18+)

Муж и ја смо били на летовању. Причали смо о томе колико смо остарили и да нисмо више као раније способни да заведемо тако лако као кад смо били млађи.

Секс илустрација (Фото: Јутјуб)

У шали рекох свом мужу да године чине своје, да би тешко могао нешто смувати и да хоће, а мени би било лакше наравно. И падне опклада, рок је ноћ и ако се деси иде се до краја, али секс мора да буде напољу и да једно друго гледамо кришом ако се деси.
Раздвојили смо се у два кафића. Прошло је пола сата ништа. Отишла сам у тоалет и скинула гаћице, на себи сам имала сукњицу на пола бутина.
Вратила сам се и села за свој сто. Пролазила су два јако згодна млада момка и села за сто преко пута мене. Приметила сам да гледају бутине, па сам благо размакла ноге. Погледали су се, а ја сам окретала главу на другу страну. Осетила сам погледе на својом голом међуножју, и крајичком ока видела да су им алатке набрекле, и да се стално пипају.
Пришао ми је виши дечко, и питао да ли је слободно. Тако да су обојица села до мене. Мало по мало, свлачили су ме погледом. Муж је гледао из суседног кафића и колачио очи.
Слагала сам их да сам сама на летовању, да ми је муж кући, што их је додатно напалило. Позвали су ме у шетњу, и кренули смо ка плажи. Сели смо на један мол, приметила сам да су ме желели, али и мужа који се крио иза дрвећа.
Почели су да ме дирају по бутинама. Међутим није ми било свеједно, али ситуација је била таква да нисам могла да бирам, јер да сам позвала мужа вероватно би га претукли.
Љубили су ме по врату, дирали између ногу, пријало ми је, јер су били веома нежни. Прво сам их ручно задовољила. Спустила сам главу и почела да обрађујем једног, док је други са бока ушао у мене, испрва ме је заболело, али је брзо постало јако запаљиво.
Одавно нисам била са другим мушкарцем и то још млађим. 
Заборавила сам на мужа тотално, толико ми је било лепо. Бетон је почео да жуља, тако да смо се придигли. Мењали су се на мени и у мени, и признајем да је јако пријало. Свршавала сам више пута.
Насмејали су се и пољубили ме у образ када смо завршили, а затим са собом повукли у воду.
Муж је рекао да нас је видео, али је било далеко, приметио је да се нешто дешава, али није имао појма колико сам уживала. Погледајте ОВДЕ, овако заиста изгледа рад у порно индустрији!  Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА