Најновије

КРЕНУЛИ СУ ДА СЕ РЕЂАЈУ ЈЕДАН ПО ЈЕДАН: После секса са тројицом сам полудела, требало ми је још (18+)

Не могу без оне ствари.

Илустрација (Фото: beeg.com)

Мирјана С. из Београда поделила је ово искуство с нама и упозорила да зависност од секса може да буде и опасна: 
- Од своје 16 године сам сексуално активна, и приметила да се цео мој свет врти око секса, много више него код мојих другарица истог годишта. До своје 18, променила сам 12 фрајера, и све ми је то било мало. Дозвољавала сам да ми стављају пенис у све рупе, као да је моје тело стално гладно нових и нових пениса. Са 19 година сам већ била позната по ноћним изласцима, и сваки престонички сплав био је мој.
Многи би могли да помисле да сам спонзоруша, али тврдим да то није у питању - једноставно, то је био најбољи начин да дођем до брзог секса. Богатији имају пара да плате хотелску собу, и то је то. Ожењени, у вези, разведени са децом, мени је свеједно. Само да се тресе...
Са сексом вам је као са дрогом: што га више користите, све вам више треба. Тако и долази до предозирања... једне ноћи сам упала у друштво неких жестоких момака, и један је предложио четворку. То јест, редаљку. Што да не, помислила сам, са пола литре текиле у себи. 
Завршили смо у стану једног од њих, скинули смо се и кренули су да се ређају... један по један. Није као у филмовима, било је лше. Била сам сува, па су ме подмазивали... Нисам уживала, а мислила сам да хоћу. Свр*авали су један по један, а кад се све завршило, "вођа" групе је рекао: "Марш у купатило, па напоље"! Истуширала сам се на брзину изашла. 
Тада сам схватила да имам проблем, да ће ми увек требати још. Престала сам да пијем и сада, у 25-ој имам сталног дечка. Једино не сме да сазна за моју мрачну прошлост, убила бих се... Исповест жене на којој су се мењала двојица док је муж вирио иза дрвећа прочитајте ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА