Најновије

ТИЈАНА РУЧНО ЗАДОВОЉЕНА: Ух, како ми је лепо!Не стај... (ФОТО/ ВИДЕО)

Као руком однесено! Експресни порно у ријалитију Парови.

Тијана Ајфон (Фото: Јутјуб)

То што програм иде уживо, не само на двадесетчетворочасовном стримингу на Јутјубу, него и на телевизији "Хепи" која се укључила у вилу "Парова", не значи да међуножје Тијане Ајфон мора да мирује! Јер очигледно да жарко жуди за оргазмом који јој недостаје од уласка у ријалити. 

Њу је ручно задовољавала пред свима старлета из Босне Далила Мујић која јој је без блама завукла руку испод стола не би ли помогла пријатељици са нагомиланим стресом.

Ајфонка је данима кукала како јој недостаје мушко за "оне ствари" у кревету, а жалила се и да ће полудети јер је навикла да има редован секс. Очигледно да јој честа мажења са још једним укућанином, Драганом Тошићем из Свилајнца, нису замена за оно право. Нашла је алтернативу. Зову је Далила и она је одлучила да заједно трагају за њеним оргазмом.
- Ништа не брини, Тијана, Тићо моја драга, сад ћемо ми то да решимо. Има да будеш као нова. Само ћути - поручила је Мујићева и завукла руку испод стола, сместивши је на међуножје колегинице старлете из Србије.
Рука ту, наравно, није мировала. Напротив - била је веома немирна!
- Тако, тако. Ух, како ми је лепо. Немој да престајеш. Само ти знаш како да ме задовољиш - дахтала је Тијана забацивши страствено главу уназад.

У том тренутку их је прекинуо хладан туш. Водитељка "Парова" Бојана Ристивјевић је приметила шта раде за столом и опоменула их.
- Да ли сте ви нормалне? Престаните одмах с тим. Шта се смејете - пресекла је невалалице Бојана, а њих две су се тргле и уозбиљиле као да ништа нису радиле.
Како је Миљана џиновским грудима и секси тренингом у базену засенила све такмичарке "Парова" погледајте ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА