Најновије

НИКОЛИЋ БЕСАН: Зашто ме омаловажавају и представљају као грабљивца?!

Председник Србије Томислав Николић назвао је, измишљотинама срачунатим на омаловажавање, медијске наводе да ће, ако не буде кандидат СНС-а за председника Србије, да добије место амбасадора у Москви.

Томислав Николић (Фото: Синхуа)

- Измишљотина којом ме омаловажавају и представљају као човека који би само да зграби нешто. А зашто не напишу коме сам то у СНС-у поставио такве услове? - прокоментарисао је Николић за Спутнјик.
Дневни листи "Блиц" је у издању од среде објавио је да Николић, уколико не буде кандидат СНС-а за председника Србије, очекује место амбасадора у Москви, као и да је за његовог сина Радомира у том случају осигурана функција, на пример, како се наводи, председника парламента.
Како се у тексту наводи, Николић има подршку званичне Москве, која сматра да он треба да се кандидује за председника и спремна је да га подржи и помогне његову кампању. Позивајући се на неименовани извор из стране дипломатије, лист пише да Николића Руси охрабрују да, ако не буде кандидат СНС-а, оснује странку и сам крене у кампању.
Извор листа из СНС-а каже да ће наредних дана бити одржано неколико састанака Николића и премијера Александра Вучића и да ће све карте бити на столу. Погледајте ОВДЕ Вучић може да буде кандидат и без оставке. Извор: Блиц/Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА