Најновије

"ПИКАСОВА УНУКА": Роман где се преплићу прошлост и садашњост

"Пиксаова унука" је роман у коме се прелпиће прошлост и садашњост, док је у сваком сегменту уткана најлепша људска емоција, љубав.

Роман "Пиксаова унука" (Фото: Вулкан)

Француска, 1936.
У љупком сеоцету покрај мора, седамнаестогодишња Ондина помаже својој мајци у кухињи у породичном ресторану. Мистериозни странац који је дошао из Париза под лажним именом има необичан захтев, а то је да му ручак достављају у оближњу вилу коју је у тајности изнајмио и у којој жели да остане анониман.
Пабло Пикасо налази се на прекретници у приватном и професионалном животу, а за њега су уметност и жене увек повезане. Живахна Ондина почиње да открива своје таленте и жеље, а сусрет с Пикасом наставиће да утиче на њен живот и много година касније, када обоје крену путем сопствених страсти и судбине. Њујорк, садашњица Селина сазнаје да је њена бака Ондина некада давно кувала за Пикаса. Подстакнута мајчиним загонетним причама и наговештајем породичних тајни које чекају да буду откривене, она се укрцава на брод и стиже до места на којем су се Ондина и Пикасо први пут срели. У опојној атмосфери Азурне обале и уз помоћ неколико необичних гостију који похађају курс кувања у хотелу, Селина ће открити истину која ће јој помоћи да пригрли своју будућност. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА